Ahoj maminy...v poslednej dobe som už ráno ako oťapená 😒 úplne vyčerpaná zvykla som si dávať kávu a naštartovať tak ráno, ale kávu kvôli liekom momentálne nemôžem. Neviete o nejakom inom nápade? Ako to robíte vy?
@alenah31 @janulka_petkulko ďakujem 🙂 Ja som vyskúšala už všetko možné od tej sprchy cez limetkovo čili vodu a nezabralo mi nič 😒 Sestra chodí na VŠ a cez skúškové si nakúpila Myslíci prášek (the brainer) a tak som ho skúsila (fakt len z čistého zúfalstva) a zabral stal sa mojou rannou kávou ;) mamičky ak máte rovnaký "stav" skúste to.
Dostatok spánku, beh na vzpruženie aj ako psychohygiena 🙂 a Zelený čaj Gaba (nájdete u nás na mamazem). Odporúčam nepiť po piatej večer...
pohybom.. v akomkolvek stave v ramci moznosti
pohyb (mna dokaze neskutocne nabit), zdrava vyzivna strava (ked som bola veganka, nevedela som, co je to unava)
mne pomáhala guarana a zelený čaj...neskôr káva...no tej som sa prepila a počas tehotenstva sa mi zhnusila na extrém...potom s malou došla maximálna únava a tak som začala zháňať niečo za náhradu...keďže som mala málo mliečka tak sme malú prikrmovali sunarom a tak som mohla poskúšať a dala som na radu kamošky a začala som s mysliacim práškom od brainera...skús si ho kuknúť, prelustrovať a uvidíš...mne to pomáha a aj chutí :D :D
ahoj mamina, som na tom podobne a hoci si dám aj kávu nepomáha to... možno je to z tých horúčav a organizmus už nevládze, len sa schladiť ako to ide, pomôže aj napr. voda s citrónom, alebo je to liekmi, verím, že sa dáš rýchlo dokopy, držím palce 🙂