Ahojte , pred 3 rokmi som začala fajčiť.Chcem s tým prestat no akonáhle nemám cigaretu deň zacne ma bolieť hlave a som na každého nervózna.Neviem sa ovládať.Viem že treba mať silnú vôľou ,no cítim sa slabá to zvládnuť sama.Neviete ako sa toho mám tejto pekelne závislosti zbaviť?
To je vsetko len v hlave,tiez som fajcila 10rokov,potom som si povedala,ze uz viac fajcit nechcem a prestala som. Nic ine nepomoze,len sa zaťať a nezapalit si
Musis ten abstak vydrzat.
@taynee ja takisto, síce po 10rokoch ale teraz mi to strasne smrdi
@taynee absolútny súhlas. U mňa tiež tak
Moja skúsenosť, prestať z dňa na deň a vydržať 2-3 týždne,potom ma už vôbec neťahalo na cigu
Ja som skúšala prestat x krát, jedna vec je ze musíš chciet bez toho to nejde a druha, že jediné čo mi pomohlo prestať bol sprej od Nicorette rovno na jazyk. Vďaka tomu som prežila tie najhoršie abstaky a už vyse 13 rokov možno aj viac nefajčím. Skúšala som predtým kadečo a nič mi nepomohlo
Ja som prestala 5x, problém u mňa nie je skončiť, ale zasa nezačat 😆
Momentálne intenzívne radšej nakupujem oblečenie ako cigarety a vždy si pomyslím že to mám za odmenu ze nefajčím, (samozrejme neminiem celú sumu za ciherty/mesiac ako to byvalo) Ale poviem si ze peniaze vyfajcujem do vzduchu a to doslova a takto radšej plním skrine
To by som aj ja rada vedela ale tiež mi to nejde prestať
@lakebabe nicorette spray pomáha pri abstakoch
@vanilkovazmrzka Nie každý má absťák...Môj otec fajčil 40 rokov, potom si povedal, že stačilo a prestal zo dňa na deň. Nemal absťáky, nič...normálne fungoval. Keď sedím u neho na káve, tak prvé "nejdeme si zapáliť" ? Ja si dám a on sa usmieva😝
@lilizzachy ano v tých prvých týždňoch to bolo pre mňa vykúpenie. Ja som bola silný fajčiar. Samozrejme treba aj chcieť . Už potom so mnou cigy nič nerobili , ale nosila som ho ešte par týždňov so sebou hlavne keď sme išli do baru alebo tak
Mne pomohla biorezonancia a bachova terapia tuším.Robila to moja pľúcna doktorka.Najlepšie investovaných 50€.Keď nepomôže prvé sedenie tak druhé je vraj stopercentné a zadarmo.No nevyskúšaj nie?A mala som počas toho aj silnú angínu a to mi tiež veľmi pomohlo že ma neťahalo fajčiť.A to som cholerik.Je to už 12 rokov.
Skus otehotniet. Kvoli babatku to ide lahsie! (Ber-te tento komentar s rezervou, prosim)