Ako sa zbaviť závislosti na nikotíne?

3. aug 2024

Ahojte , pred 3 rokmi som začala fajčiť.Chcem s tým prestat no akonáhle nemám cigaretu deň zacne ma bolieť hlave a som na každého nervózna.Neviem sa ovládať.Viem že treba mať silnú vôľou ,no cítim sa slabá to zvládnuť sama.Neviete ako sa toho mám tejto pekelne závislosti zbaviť?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bibyke
3. aug 2024

To je vsetko len v hlave,tiez som fajcila 10rokov,potom som si povedala,ze uz viac fajcit nechcem a prestala som. Nic ine nepomoze,len sa zaťať a nezapalit si

vanilkovazmrzka
3. aug 2024

Musis ten abstak vydrzat.

monicka987
3. aug 2024

@taynee ja takisto, síce po 10rokoch ale teraz mi to strasne smrdi

petronellla87
3. aug 2024

@taynee absolútny súhlas. U mňa tiež tak

kacenocka2
3. aug 2024

Moja skúsenosť, prestať z dňa na deň a vydržať 2-3 týždne,potom ma už vôbec neťahalo na cigu

lakebabe
3. aug 2024

Ja som skúšala prestat x krát, jedna vec je ze musíš chciet bez toho to nejde a druha, že jediné čo mi pomohlo prestať bol sprej od Nicorette rovno na jazyk. Vďaka tomu som prežila tie najhoršie abstaky a už vyse 13 rokov možno aj viac nefajčím. Skúšala som predtým kadečo a nič mi nepomohlo

adeladulova
3. aug 2024

Ja som prestala 5x, problém u mňa nie je skončiť, ale zasa nezačat 😆
Momentálne intenzívne radšej nakupujem oblečenie ako cigarety a vždy si pomyslím že to mám za odmenu ze nefajčím, (samozrejme neminiem celú sumu za ciherty/mesiac ako to byvalo) Ale poviem si ze peniaze vyfajcujem do vzduchu a to doslova a takto radšej plním skrine

lucia851
3. aug 2024

To by som aj ja rada vedela ale tiež mi to nejde prestať

lilizzachy
3. aug 2024

@lakebabe nicorette spray pomáha pri abstakoch

mandarinka555
3. aug 2024

@vanilkovazmrzka Nie každý má absťák...Môj otec fajčil 40 rokov, potom si povedal, že stačilo a prestal zo dňa na deň. Nemal absťáky, nič...normálne fungoval. Keď sedím u neho na káve, tak prvé "nejdeme si zapáliť" ? Ja si dám a on sa usmieva😝

lakebabe
4. aug 2024

@lilizzachy ano v tých prvých týždňoch to bolo pre mňa vykúpenie. Ja som bola silný fajčiar. Samozrejme treba aj chcieť . Už potom so mnou cigy nič nerobili , ale nosila som ho ešte par týždňov so sebou hlavne keď sme išli do baru alebo tak

ketrin1984
4. aug 2024

Mne pomohla biorezonancia a bachova terapia tuším.Robila to moja pľúcna doktorka.Najlepšie investovaných 50€.Keď nepomôže prvé sedenie tak druhé je vraj stopercentné a zadarmo.No nevyskúšaj nie?A mala som počas toho aj silnú angínu a to mi tiež veľmi pomohlo že ma neťahalo fajčiť.A to som cholerik.Je to už 12 rokov.

freepalestine
6. aug 2024

Skus otehotniet. Kvoli babatku to ide lahsie! (Ber-te tento komentar s rezervou, prosim)