Ako sa zbaviť vyrážky do pondelka?

22. okt 2022

Mam ju na brade vytlacila som ju no je to cervene kremujem framykoin neviem ci to staci 😤ine mi nenapada nemate daky trik?

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
22. okt 2022

framykoin isto nie 🙂 ved ten je mastny, vyrazku treba najskor vysusit napr. tea tree olej, nejaka stahovacia maska, sudokrem alebo nieco podobne, podla moznosti co mas doma a pomaha aj ladovy obklad na stiahnutie opuchu, ak si si to dorypala

autor
22. okt 2022

@uprimnazienka malu uz ma chrasticku☹️

autor
22. okt 2022

@petamich tee tre nemam😤

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. okt 2022

@uprimnazienka ok skusim dik

zuzi0911
22. okt 2022

Obyčajnou alpou potrieť

lilianka28
22. okt 2022

Nemáš náhodou kyselinu hyalurónovú? To by ti pomohlo. Alebo aj kalciova masť. Hlavne si to už nevytlačaj.

autor
22. okt 2022

@lilianka28 kalciovu pohladam jedine co mam vlastne je alpa😂

kp7333
22. okt 2022

pouzi korektor s hojivym ucinkom

kubkovamama
22. okt 2022

Ako prvu pomoc si davam zubnú pastu-obsahuje zinok,čistiace prísady,fluor,dokopy je to super na vysušenie beďara.Vecer napatlem,ráno už nie je.Nic z vyššie uvedeného na mňa nikdy nezabralo,jedine toto.Ale iba trošku a presne na vyrážku,inak ti to dosť podráždi okolitú pokožku

autor
22. okt 2022

@kubkovamama dakujem

lubmar
22. okt 2022

Ak mas doma repik, uvar trocha odvaru, a macaj si to tamponikom kazde 2-3 hodiny, a nechaj zaschnut, neutieraj, repik vyrazku stiahne, vysusi a nebude cervena. Vyskusaj a uvidis, nic lepsie nie je.

lulaby1982
22. okt 2022

Každá rana kt sa hojí ,potrebuje v prvom rade dýchať,čiže kyslík ,nechať vzduch . Už keď ste tento nesarmantny a invazívny akt vykonala ,tak doprajte Vašej brade ,aby sa zahojila ,chce to čas ,dávať ultimáta ,kedy sa má rana zahojiť ,Vy ste iná pani. Ak máte rande , tak čo ,nebude kukať na bradu ,väčšinou sa nekuka na bradu . No a v robote nech si kukaju kde chcú. Záleží ako máte v kondícii aj Vaše zdravie , imunitu,ako vie sa rýchlo vyliecit.

Materská kasicka, to je zázrak na hojenie, fertilitu,libido, vitalitu ,to je to tajomstvo .

autor
23. okt 2022

@lubmar dakujem

autor
23. okt 2022

@lulaby1982 na plodnost asi nie kasicku som brala s nic😞