Mam ju na brade vytlacila som ju no je to cervene kremujem framykoin neviem ci to staci 😤ine mi nenapada nemate daky trik?
framykoin isto nie 🙂 ved ten je mastny, vyrazku treba najskor vysusit napr. tea tree olej, nejaka stahovacia maska, sudokrem alebo nieco podobne, podla moznosti co mas doma a pomaha aj ladovy obklad na stiahnutie opuchu, ak si si to dorypala
@uprimnazienka malu uz ma chrasticku☹️
@petamich tee tre nemam😤
@uprimnazienka ok skusim dik
Obyčajnou alpou potrieť
Nemáš náhodou kyselinu hyalurónovú? To by ti pomohlo. Alebo aj kalciova masť. Hlavne si to už nevytlačaj.
@lilianka28 kalciovu pohladam jedine co mam vlastne je alpa😂
pouzi korektor s hojivym ucinkom
Ako prvu pomoc si davam zubnú pastu-obsahuje zinok,čistiace prísady,fluor,dokopy je to super na vysušenie beďara.Vecer napatlem,ráno už nie je.Nic z vyššie uvedeného na mňa nikdy nezabralo,jedine toto.Ale iba trošku a presne na vyrážku,inak ti to dosť podráždi okolitú pokožku
@kubkovamama dakujem
Ak mas doma repik, uvar trocha odvaru, a macaj si to tamponikom kazde 2-3 hodiny, a nechaj zaschnut, neutieraj, repik vyrazku stiahne, vysusi a nebude cervena. Vyskusaj a uvidis, nic lepsie nie je.
Každá rana kt sa hojí ,potrebuje v prvom rade dýchať,čiže kyslík ,nechať vzduch . Už keď ste tento nesarmantny a invazívny akt vykonala ,tak doprajte Vašej brade ,aby sa zahojila ,chce to čas ,dávať ultimáta ,kedy sa má rana zahojiť ,Vy ste iná pani. Ak máte rande , tak čo ,nebude kukať na bradu ,väčšinou sa nekuka na bradu . No a v robote nech si kukaju kde chcú. Záleží ako máte v kondícii aj Vaše zdravie , imunitu,ako vie sa rýchlo vyliecit.
Materská kasicka, to je zázrak na hojenie, fertilitu,libido, vitalitu ,to je to tajomstvo .
@lubmar dakujem
@lulaby1982 na plodnost asi nie kasicku som brala s nic😞