Ahojte baby ma niekto skúsenosť ako bojovať alebo zbaviť sa uzkostnej poruchy? Mavam ju často, veľa vecí ma vie vykolajit, znervozniet, casto mam zle myšlienky co ak sa stane to a co ak sa stane toto, myslienky strachu co bude a ako bude, strach z ludi co mu mozu urobit a tak.. Vela s tých mojich fantazmagorii sa ani nesplni ale hlava mi srotuje a tym si kazim dni zbytočne. Nechcem ist k psychiatrovi a dopovat sa liekmi a psychológa som skúšala viackrát ale nepomohlo. Chcela by som sama, len neviem ako. ❤️
Ak nechcete lieky, skuste este cbd pre viac info mi napiste ss
veľmi mi pomáhajú prechádzky, a pobyt na čerstvom vzduchu 🙂
Mne na VŠ pomohol čaj z ľubovníka bodkovaného. Trvá to cca 1-2 týždne kým pocítiš rozdiel. A tiež keď som sa snažila ísť"do hĺbky" toho strachu/úzkosti. Keď som si predstavila čo najhoršie sa môže stať, nikdy to nebolo také hrozné ako moje stavy 😅
A do akej moery ti to narusuje normalny rezim dna? Do akej miery ta to trapi? Ake metody/techniky na zvladnutie stavov poznas? Ako uzkost a uzkostny stav...su troska odisne.. podla mna..terminologii nerozumiem ale mat taky stav,ze ti cvokne alebo sa nevies nadychnut a hybat...to uz je velmi zle..ak to nie je take zle...skusala by som vydrzat pri jednom psycholofovi dlhsie a skutocne peacovat na technikach,ako to zvladnut.. ako byt viac pokojnejsia..
Regresna terapia zarucene zaberie
Je taka doba ja som isla vyskúšať psychológa aale nemam terapie.kecam s nou ako s kamoškou 🤣 ale zas mam za sebou to obdobie mala som tazsie plus.mam.male dieta takze som sa bala.o.malu keby sa.mi nieco stalo.mavala.som.zavraty vysoky tep aatd....stavy z ničoho nič ale brala.som.vecer persen a rano gs anxiolan su na prirodnej báze tiez som nechcela AD a bola som v takom stave len kvoli malej kedze sa obcas budi v noci musim byt pri zmyslovch atd...ale tie výživové skuste ja som sa ukludnila po dvoch týždňoch
Ja som mala uzkosti len mierne, ale mne velmi pomohla viera v Boha. Priniesla mi do zivota pokoj.
Tým, čo odmietas🙂 liekmi...a terapiou.