Mám teplotu 38,8 avšak musím ísť zajtra do prace, inak to nejde. Nejaká osvedčená rada ako sa jej rýchlo zbaviť? Už som mala paralen, no moc nezaberá.
Koľko máš rokov?
Sprcha vlazna
Musí sa len zomrieť....nenahraditelnych sú plne cintoríny....
@stellarstar 25 a paradoxne robím v zdravotníctve. Čo sa týka liekov ovládam všetko, ale zaujímali by ma skôr babské rady (racionálne viem, že to nepomôže, ale potapajuca sa aj slamky chytám). Pri najhoršom si ráno pustím cečko do žily, hold aj takto vyzerá slovenské zdravotníctvo.
Tiež pracujem v zdravotníctve ale nikdy by ma nenapadlo ist chorá do práce. Nenakazim predsa kolektív a klientov
@stellarstar ja som pisala že mám teplotu, odozva že sa mám dať dokopy, ráno pustime infúziu a budem fit.
Covid test negatívny samozrejme
Skús medipirin ..Paralen ostal akýsi biedny a neúčinný...
mm si dáva Theraflu...
Veľa šťastia ja mám zdravie len jedno a mne jedno čo mi v práci povedia vlastne toto mi ešte nikdy nepovedali že sa mám dať dokopy. Idem k dr a dám sa na PN a pošlem sefke a pre mňa za mňa sa môže každý postaviť na hlavu 🤷♀️
Zajtra zdravá určite nebudeš. Ľahni do postele a ráno po PN.
dúfam že robíš na patológii a nie napr.medzi novorodencami, kardiakmi, onkologickými pacientmi a pod. 🙏
Kebyze este nadcha, ale s teplotou urcite nechod… babsky recept co poznam: inhalovat nad hrncom (uz v posteli), hned potom sa zabalit a vypotit dobre, na celo, zapastia a clenky studeny obklad, mamka nam viazala kyslu uhorku. Niekedy zaberie…
PS: a pošli kontakt na prednostu, vysvetlím mu to 😉
Coldrex
Vlazna sprcha,prekrojit zemiak a dat do dlane a na celo
Nerozumiem. Naco a potrebujes zbavit teploty? Ved chod s teplotou ak potrebujes. To vas v praci pred nastupom na smenu meraju a ak ma niekto teplotu, poslu ho domov?
Uf tak netrufla by som si ist do prace, najma ked pracujes v tomto sektore. Ze mozes niekoho ohrozit, pretoze teplota nie je len tak, nieco sa v tele deje. Ale mne najlepsie pomoze Cetalgen ju zrazit, poradit si s nou.
toto len vyležať.