Ako sa zbaviť sopľov a lepšie sa vyspať?

kajus_devil16
28. máj 2024

Ľudia potrebujem poradiť... som chorá raz za rok ale keď ma to chytí tak v brutálnym stavom... teraz som schytala tu lepšiu variantu len trochu neviem spať pretože mi to nos zabraňuje... vedel by mi niekto pomôcť ako sa zbaviť sopľov a lepšie sa vyspať

sante81
28. máj 2024

@kajus_devil16 inhalator

madeincssr
28. máj 2024

@kajus_devil16 ak to nemas casto, tak pri posteli maj nosny sprej Nasivin alebo Olynth. Pred spanim 1 vstrek do kazdej dierky, par minut leziaca zaklon hlavu a o chvilu mas uplne cisty nos a zaspis v pohode. Nemaju sa uzivat dlhodobo/casto, ale par krat do roka to je OK.

lindusss2016
28. máj 2024

@kajus_devil16 pomocou esencialnych olejov

madeincssr
28. máj 2024

@kajus_devil16 ...este mi napadol eukalyptovy olej pretriet popod nos - napr. Adenol kvapky proti chrapaniu. Je to dost silne, takze treba vyskusat najprv len stopove mnozstvo.

oskvarka
28. máj 2024

@kajus_devil16 ak nepomozu bilinky a inhalator a niesi moc na chemiu tak ja volim vzdy mensie zlo . decky nasivin jedna kvapka vecer pred spanim .. tri dni maximalne.. ;)

really8
28. máj 2024

@kajus_devil16 teraz nerozumiem asi otazke? To akoze nevies ze si mas dat kvapky, vysmrkat sa a hotovo?

nevenka
28. máj 2024

Vsak si normalne daj Olynt HA, ja by som umrela, kebyze si to nedam, aj pocas tehotenstva som si to davala, sice vtedy detsky a len na noc, nech sa vyspim. Ak si to nedam, dycham uatami a z toho zacnem kaslat a neprestanem aj 2 mesiace. To je horsie. Po tyzdni to vysadim, preckam jeden krizovy den na mprskej vode a potom uz dobre.

slavomira236
28. máj 2024

@kajus_devil16 ja detom matieram thimianovy krem z justu pod nos. Dcerka si pyta cibulu k posteli ked ma problem z nosom. Plus preplachy nosa

anavixy
28. máj 2024

Tiez nechapem, ci hladas este nieco ucinnejsie alebo ine nez sprej do nosa, alebo nepouzivas zatial ani sprej. Osobne som roky verna olynthu, kvapky treba davat do cisteho nosa - teda najprv morska voda, na zvlhcenie sliznice a zriedenie hlienu (tento krok mozes vynechat ak ti to ide aj bez toho..), poriadne vysmrkat nos a do vysmrkaneho nosa streknut sprej tak, aby siel na kridla nosa, teda nestriekat priamo kolmo dnu ale trochu smerom dovonka na sliznicu.