Ahojte už vyše týždňa mám kašeľ teraz sa to zhoršuje mám pocit že mám stále záchvaty hlavne v noci alebo keď som medzi ľuďmi. Uzivam tussin, pijem rôzne čaje skúšala som už naozaj všetko a nechce to prestať. Je to neskutočne nepríjemné hlavne keď som medzi ľuďmi a všetci sa na mňa pozerajú bohužiaľ si nemôžem dovoliť zostať dlhšie doma ako som bola. Neviete čo by mi mohlo pomôcť?
@kat_ mám pocit že sa to strieda raz tak raz tak ale teraz už skôr suchý
Mne takmer vždy zaberie cibuľový sirup (cibuľa, med, citrón, pomaranč). Niekoľkokrát za deň.
Ak mi nezaberie toto, tak to už sa ťahá na antibiotiká 🫤
ak sa strieda, pride mi lepsie podporit vykasliavanie nejakym napr. acc long, ako to tlmit...
Synovi pomaha 3x denne lyzicka medu
kasel moze byt aj 3t. Zavisi ci vlhky ci drazdivy, ked tomu predchadzalo nachladenie, viroza, tak treba cas.
K lekárke nechceš ísť?U mňa to skončilo zápalom priedusiek a ATB tiež som si najprv myslela, že len viróza.Aspon si daj v lekárni spraviť crp test
Mne pomohol Stoptussin
Stoptusin. Keď máš vlhký kašel, tusin robí zle, dostaneš záchvaty, lebo nevieš vykašlať hlien a dostaneš zápal priedušiek
joj bez urazky baby, ona sa ide z kasla dogrcat, vykasle aj dusu a rady typu cibulovy caj ci med to je take no slabucke. Uplne ta chapem, mam to kazdy rok, som taky " prieduskovy typ" . Antibiotika su naj alebo aspon kodein
Za mňa je na suchý top sirup Paxeladine.
Daj si predpísať tabletky codein po 1 tabletke mi kasel prešiel a to som kaslala 2 týždne vkuse mala som covid.
Mme zabral inhalator na chrobicky kasel, brala som dvakrat atb nezabralo vselico som na to mala lieky tablety sirupy nic. Az inhalator za dva tri dni bolo po kasl aj pri detoch mato nedam dopustit!! Uzasna vec!
U nas jedine co zatoci so suchym kaslom je paxeladine sirup
suchy drazdivy kasel? alebo vlhky?