Neviem ako sa zbavit pocitu uzkosti ked vidim alebo si pisem s tehulkou o porode a atd vtedy si spomeniem na moj porod a je mi uzko na prsiach a je mi do placu co s tym mam robit aby mi tak nebolo
Ibaze ja som mala dobry porod isla by som rodit aj kazdy mesiac keby to islo mne chyba to brusko citit ju v sebe a to vsetko okolo a hlavne ten prvy tyzden ked uz bola s nami
Ja som mala tazky porod a druhy som nechcela normalny, ale cisarsky- normalne som si chcela radsej dat rozrezat brucho ako rodit, no ako sa hovori , clovek mieni, pan boh meni- rodila som aj druhe normalne- nejako to bolo take rychle...no samozrejme s komplikaciou... Po porode som myslela, ze sa zblaznim, vela som o tom citala, mozno skus psychologicku a vyrozpravat sa.... Ver mi, cas vsetko zahoji.... Aj mne je este niekedy uzko, ked si spomeniem na porody, no ver, ze niekedy si povies, ja som to zvladla a mam zdrave deti, ako niekto musi pozerat na chore dieta, za ktore by dal aj zivot....a viem o com vravim- mala som postihnuteho brata!!!! Veeela stastia. Su to aj hormony- da sa to doporiadku
Asi si mala ťažký pôrod.možno by pomohlo keby si začala sledovať iné témy.oblečenie,účesy...