Ako sa zbaviť plesne na nechte?

19. nov 2024

Máte nejaké overené rady ako sa zbaviť plesne na nechtoch?
Ďakujem.

madeincssr
19. nov 2024

Kozna predpise liek (tabletky) a da roztok/mast. Tabletky sa douzivaju, roztok/mast davat dlhodobo. Treba byt trpezlivy, niekedy to dlhsie trva zbavit sa plesne.

hederamonstera
19. nov 2024

Mne vzdy pomohlo uplne prestat jest cukor a sacharidy. Vzdy ked sa mi to zacne robit, viem, ze to prehanam na moje pomery s cukrom

patka06
19. nov 2024

Kúpeľ v jablčnom octe zabral, potom čo nepomohli lieky od kožnej

denka259
19. nov 2024

Fotona Nd:YAG Laser v kombinácii s antimykotikami

aneta38
19. nov 2024

Ja som mala tento lak na nechty (https://etabletka.sk/obchod/excilor-forte-lak-n...) a veľmi pekne som sa zbavila plesne na nechtoch.

doli11
19. nov 2024

@patka06 Môžem poprosiť, ako sa to rébí? Aj s vodou? Ďakujem.

patka06
19. nov 2024

@doli11 Jablčný ocot zmiešate s vodou v pomere 1:5 a namočíte nechty na 15 - 20 minút
Kúpeľ opakujete denne

janadig22
20. nov 2024

Ja som mala rôzne krémy a neviem čo a skutočne mi pomohlo, keď som šla ku moru a máčala to v tej slanej vode celý týždeň. Mala som to v júni tohto roka a teraz už ani neviem, že som to mala.

alenamihal
20. nov 2024

Tea tree olej 100% na som tak synovi vyliecila cez leto...kvapkala som mu na 3x denne..urobila som aj roztok = obycajny ocot,tea tree olej a voda a striekala som ..ale som mu nasadila ak oreganove kvapky na mesiac 3x rano ,nakvapkala som mu na jedlo...

doli11
20. nov 2024

@patka06 Ďakujem krásne.

snowflakenel
20. nov 2024

Ka som,mala.taku sadu od Scholl, kupila som v lekarni. Obsahuje pilniky a.roztok. pokohlo, no trebalo sa naozaj o necht starat.

mima172
20. nov 2024

Viem poradiť to, čo pomohlo mnohým mojím klientom, no keď tak do SS, nech nie som obvinená z reklamy, keďže pracujem s konkrétnou značkou a konkrétnym produktom na nechtovú mykózu.

lesiaoldi
20. nov 2024

Laser, bolí ako sviňa, 🤣ale jediné,čo zabralo po rokoch trápenia. Mala som chodiť raz do mesiaca dlhú dobu, bola som len dvakrát dokopy a po plesni ani stopy už dva roky.