Máte prosím niekto vyskusaný zaručený recept resp pripravok proti lupinam? Ide o pánske lupiny. A uprednostňuje niečo prirodneho. Ďakujem za tipy (:
Jedine, co mi pomaha je modra Schauma proti lupinam. Ale nie je to s trvalym ucinkom.
Skúste len zmeniť šampón 🙂 treba hľadať taký ktorý pokožku hlavy nevysušuje, teda s neutrálnym pH. Takže to že chce prírodné produkty je to najlepšie, to by malo pomôcť 🙂 Aj ja pracujem s takou kozmetikou a máme len dobré skúsenosti 🙂
Kúp mu detský šampón a nech si k nemu vždy primieša kúsok kokosového oleja a šup na hlavu👍😉
Ide o to že on je skoro plešatý a nesamponuje si hlavu ale lupiny ma
@superhanka tak kúp malé balenie kokosové oleja a nech si to dáva keď je doma na hlavu😉
@alexandra9337 to neviem ani ja aký je rozdiel :D len som to pre istotu uviedla
@superhanka sampon z lekarne, napr. Eucerin, Vichy, a pod. A cielene podla toho, ci su to suche alebo mokre lupiny. V lekarni poradia.
Vichy dercos na suche vlasy. Najlepsi. Treba to nechat vo vlasoch posobit aspon 5min, zabera okamzite!
Každý je iný a čo jednému zaberá druhému nemusí, treba vedieť či je to nejaký kožný problém alebo len suchá koža. Ja mám napríklad sklon k ekzemom po cesnskovom šampóne som začala mať lupiny šampóny na lupiny nula bodou aj tie z lekárne, potom som riešila cerin ekzém natrafila som na kozmetiku ktorá jej pomohla a aj mne na lupiny a šampón to nebol
Ja môžem odporučiť šampón Aloe Jojoba. Je určený pre všetky typy vlasov a hlavne pomáha pri lupinách, ale aj keď je problém na pokožke hlavy s ekzémom, psoriázou, seboreou. Vydrží veľmi dlho lebo ho stačí len malé množstvo. My doma ho požívame celá rodina.
@superhanka neviem aky je rozdiel medzi panskymi a damskymi lupinami.... Ale ja napriklad som mala neskutocne lupiny... Velke, suche... Az take ako chrasty.... Zmenila som sampon a zacala som si davat olivovy olej a pomohlo ☺️