Ako sa zbaviť neznámej psychopatky?

nepalsky
6. jan 2016

Mohli by ste mi prosím vás poradiť? Ako by som sa asi mal zbaviť neznámej psychopatky ktorá mi strpčuje život dlhé roky kvôli čomu mám predovšetkým vzťahové problémy? Nikto nič so mnou nechce mať, každý sa akokeby bál, každý ma akokeby obavy o svoju bezpečnosť pretože nikto nevie kto si mohol na mňa zasadnúť. Mením aj kontá na Internete, aj telefónne čísla a stále ma dokáže nejako vypátrať, vysnoriť, vystopovať. Je možné, že je tzv. stalkerka? Ona sa totižto po celý ten čas vydáva za moju partnerku aj keď v skutočnosti žiadnu nemám (aj kvôli týmto problémom). Pravú identitu tej osoby ja nepoznám. Tieto problémy ja som už mal pred vyše desiatimi rokmi kedy som nemal ešte ani prístup k sociálnym sieťam. Dokázal som to vydedukovať na základe informácii ktoré mi boli poskytnuté resp. na základe toho čo mi bolo povedané zo strany ľudí ktorí so mnou boli v kontakte už pred viac ako desiatimi rokmi ale v obave o svoju bezpečnosť so mnou väčšina ľudí kontakt prerušila. Vtedy som sa dozvedel len toľko, že niekoľkým mojím priateľom vyvoláva nejaká ženská a hlas v telefóne ich rázne žiadal aby dali jednoducho odo mňa ruky preč. Že ona je moja priateľka a viac nikto aby so mnou nič nemal pretože v opačnom prípade bude mať problémy. Bolo mi povedané napríklad to, že, citujem: "je mi s tebou síce fajn ale očividne niekoho za sebou máš kto ma evidentný záujem ti škodiť, preto sa musíme rozlúčiť. vyrieš si problémy a potom ak budeš chcieť tak sa ozvi". takto nejako ma odkoplo v živote viacero ľudí ale kvôli komu, kto mi robí problémy to som sa do dnešného dňa nedozvedel.

Ak vám niečo nie je jasné, kľudne sa pýtajte, len vás jednoducho prosím poraďte mi niečo. Ďakujem vám veľmi pekne.

jeennyv
6. jan 2016

@nepalsky nepises ci si to riesil s policiou, mne to pripada zvalstne, ze tolko roky moze nieco take niekoho bavit a po dalsie len tak niekto kto ta nepozna by mal take sukromne info ako cisla tvojich znamych atd...tak to jednoducho musi byt len niekto z okolia...ina pripada mi to kus take pritiahnute za vlasy...

nepalsky
autor
6. jan 2016

s políciou som to neriešil pretože si myslím,že polícia by sa s takýmito blbosťami asi moc nezaoberala. čo sa týka čísiel mojich známych tak toto som sa x-krát pýtal aj ja ako sa ona mohla dozvedieť alebo takpovediac odchytiť kontakty na mojich známych. o svojich známych sa nezmieňujem ani pred svojou vlastnou rodinou, nie to ešte pred cudzími ľuďmi.

marica61
6. jan 2016

@nepalsky Podľa mňa je to niekto z tvojho blízkeho okolia.

jolly84
6. jan 2016

@nepalsky tak v tom pripade nerealne.... 🙂

jeennyv
6. jan 2016

@nepalsky podla mna to je chyba, ved ide dlhorocne obtazovanie, jasne ani ja nemam o nasej policii vysoku mienku resp. ziadnu, ale taketo veci sa v prvom rade riesia takto.....a uz v zarodku nie po rokoch...vies, kym ty sam s tym nic nerobis, leb uvazujes o tom kto by to mohol byt co a ako, tak sa potom necuduj, ze to niekoho bavi take roky...

janka279
7. jan 2016

@nepalsky ked vyvolava priatelom, nemaju na nu cislo? Nedalo by sa nan zavolat, trebars aj z ineho telefonu, aby si skusil zistit, kto za tym je?

deny81
7. jan 2016

@nepalsky pocuj a nemozeto byt tvoja mama resp. sestra? vies, mali by k tebe blizko, aj info o kamaratoxh-tkach.vies co myslim. lebo 10 rokov je prilis dlha doba. a ak nechces policiu a naozaj ta to trapi,skus súkromného detektiva dajakého. inac citim s tebou. musi to byt hrozne

gviera
7. jan 2016

Keď neveríš polícii - a toto je prípad pre políciu, tak tiež ti radím najmi si súkromného detektíva. Musí to byť hrozné, ale tiež nechápem prečo si to nechal zájsť tak ďaleko. A prikláňam sa k názoru, že je to isto niekto z tvojho okolia. A čo tak nejaká "ohrdnutá ex"? Mal si s tým skôr niečo robiť, už má dávno pocit, že to môže robiť spokojne, beztrestne a nič jej nehrozí. A bude to možno narušená osoba, normálny človek sa takto nespráva. Tak ak ťa to naozaj trápi, pohni konečne zadkom!

nini1010
7. jan 2016

Podla mna je to nejaky paranoik a ze ak je to pravda tak len v jeho hlave.

gviera
7. jan 2016

@nini1010 Aj mňa to napadlo.

cairka
7. jan 2016

To máš teda dobrých kamarátov,ak im stačí jeden telefonát a nechajú ťa si riešiť svoje problémy samého...

jana_eyre
7. jan 2016

No ak sa tvoji kamarati takto zachovaju po par telefonatov, tak to nie su dobri priatelia.. Ak je toto pravda, tak to musi byt niekto tebe blizky, neviem kto by si tak lahko zistoval kontakty.. Jedine ze by ta sledovala cia.. 😀

juliajulieta
7. jan 2016

Ahoj, ja si myslím že jr to nejska veľmi blízka osoba....nepises o žiadnom konkrétnom hroznom probléme...viem že to musí byt tazke, no skús to neriesit a mozno to tu osobu prestane bavit...

drotenka
7. jan 2016
Používateľ drotenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drotenka.

urcite je to blizka osoba

nepalsky
autor
7. jan 2016

@nini1010 paranojou netrpím. tým si môžeš byť istá.
ináč vám veľmi pekne ďakujem za vaše komentáre.
na niektoré veci zareagujem úplne stručne. mama to byť nemôže v žiadnom v prípade. sestra tiež nie pretože žiadnu nemám.
mne už párkrát povedali, že blízka osoba to byť nemusí ale môže to byť niekto kto žije v blízkom okolí. kto by to konkrétne ale mohol byť tak z toho som úplný jeleň.
ja som už dokonca bol pred pár rokmi aj za kartárkou a tá mi povedala, že je to jednoznačne osoba ktorá takpovediac živí svoje šťastie na mojom nešťastí. čiže tej osobe zrejme ide o to aby ma udržala v strachu, v neistote, v napätí a tak pod.
viem čo predchádzalo týmto mojim problémom pretože viem veľmi presne kedy to u mňa všetko začalo. či to môže súvisieť s tým čo mám na mysli tak to 100%-ne neviem.

nepalsky
autor
7. jan 2016

viem o dvoch nickoch (zaregistrované na pokeci) na ktorých by eventuálne mohla byť ona pretože spôsob akým vystupuje ju prezrádza. keby sa tak dalo ju nejako lokalizovať, aby sa aspoň zistilo to odkiaľ sa prihlasuje, tak by mi to určite pomohlo pretože by som konečne vedel kde vedú pomyselné nitky mojej dlhoročnej mory.
pamätám, že ja som pred niekoľkými rokmi pred týmito ťažkosťami dostal jednu výhražnú SMS-ku v znení: "daj mojej žene pokoj lebo zgebneš". ja som po jej prečítaní ostal dosť vykoľajený ale odpísal som na ňu troma otáznikmi (???) a potom mi prišla ešte jedna SMS s veľkými písmenami "ZGEBNEŠ".
o niekoľko dní neskôr u mňa začali tieto problémy o ktorých už viete, ktoré som popísal už vyššie v tejto téme.
jednoducho je osoba ktorá voči mne dlhé roky intriguje a ja sa pomaly nedokážem pohnúť z miesta (a ktovie, možno v tom nie je sama). 😢 😢 😢

srnanka
7. jan 2016

@nepalsky ked vies co tomu predchadzalo a cim to zacalo, tak hladaj prvotne udaje tam. A na margo tvojich priatelov prepac ze ti tykam , skutocny priatel sa nezlakne a stoji pri tebe. Ak to nieje odvrhnuta ex , ani nikto z rodiny skus svoje zamestnanie aj od tial moze fukat vietor alebo suseda a to velmi dobra?

nepalsky
autor
7. jan 2016

priznám sa vám žienky s jednou vecou aj keď ona je taká trocha chúlostivá. ja som si chybu priznal takže si myslím, že sa nemám za čo hanbiť.

ja som raz na jednej zoznamke (nie internetovej zoznamke) zareagoval na jeden inzerát akejsi ženy ktorá ponúkala erotické služby. ja som sa s tou ženou stretol a bez toho aby som ju nejako bližšie spoznal, som s ňou mal pomer takže ono je ťažko teraz po tých rokoch pátrať po identite tej ženskej.

ja si myslím, že či nie tá moja chyba bola pomyselným spúšťačom týchto problémov. ktovie, možno tá žena bola resp. je vydatá čo ja som sa nemal samozrejme ako dozvedieť a so svojim mužom poza môj chrbát sa možnože dohodla, že mi začnú takýmto spôsobom ničiť život.
toto je len moja dedukcia, taká dedukcia takpovediac NASLEPO. ja som z toho tak zúfalý, že ja sa chytám pomaly čohokoľvek, pomaly aj toho posledného pomyselného stebielka trávy.

dominika6
7. jan 2016

@nepalsky
Podla mna je to niekto,o ktorom by si to v zivote n

dominika6
7. jan 2016

Nepovedal...

srnanka
7. jan 2016

@nepalsky ty musis vediet hlavne kedy to zacalo a v mladosti vela z nas spravilo dajaku blbost , takze moze to byt aj ona. A hlavne take zeny neublizuju iba si uzivaju, jedine zeby si jej ublizil alebo velmi urazil?

nepalsky
autor
7. jan 2016

@srnanka ja osobne som jej nijako vtedy neublížil ani som ju neurazil. iba žeby sa to zrodilo v jej pošahanej hlave. jedine tak. alebo možno sa mi mstí za to, že so mnou nebola spokojná. ale zas na druhej strane žeby ju to držalo voči mne celé tie roky tak to je také diskutabilné. ale ako sa hovorí, jeden nikdy nevie.

lorela
7. jan 2016

@nepalsky Neviem, ako to napísať, tak sa pokúsim len úprimne:
Pokiaľ chceš svoj problém naozaj riešiť, musíš sa prekonať a skúsiť niečo, čo ti bude možno aj proti srsti. Mal by si navštíviť odbornú pomoc. Skús. Nemáš čo stratiť, môžeš len získať. Samozrejme, nie je to problém s jednoduchým riešením, ale časovo náročný, ktorý si bude vyžadovať od teba veľa trpezlivosť a veľkú dávku spolupráce, možno to bude boj so sebou samým.
A neutiekať sa do sveta nadprirodzena - veriť na veci nadpozemské, karmické, a neviem aké. To ťa môže vtiahnuť ešte hlbšie.

natalym
7. jan 2016

Problém s narúšaním súkromia, riešiť na verejnom fóre a nete? Zvláštne.

srnanka
7. jan 2016

A tie cisla z ktorych ta obtazuje neskusal si zistit u operatorov kto to je? Pretoze ja mam skusenost s tym ze som tak zistila chlapa co sa mi vyhrazal .

nepalsky
autor
7. jan 2016

@srnanka ona nevyvoláva mne, ale len mojim známym. a tí moji známi veľa nezmohli keď im údajne vyvolávala kvôli mne z utajeného čísla.
ja som dostal len dve výhražné SMS-ky a chybou bolo, že som si ich nenechal. mal som si ich ponechať a mal by som akú takú šancu sa z toho všetkého vyvliecť. teraz je už zrejme ťažko.

srnanka
7. jan 2016

@nepalsky skus sa obratit na policiu tam ti poradia. A preco ti nepomozu znami? Ved aj pre nich to musi byt obtazujuce. Byvas sam? Nemas nejaku opovrhnutu staru dievku susedu?

nepalsky
autor
7. jan 2016

moji známi už majú zrejme pokoj lebo ona zrejme vie, že mne málokto ostal kvôli jej vičíňaniu.
ona je riadne vychcaná sviňa neboj sa. ona vie prečo sa zatajuje. aby bola nevypátrateľná. ako taký duch.

@natalym prečo som o svojom probléme napísal na verejnom fóre? a prečo nie? ja sa neskrývam, ja pred nikým neutekám pretože k tomu ja nemám dôvod. ja nehodlám byť ako taká štvaná zver do konca života zo strany niekoho kto nie je zrejme duševne v poriadku. nech sa o tom hoci aj dozvie. možnože by skôr začala panikáriť pretože by možno zistila, že sa o nej diskutuje.

srnanka
7. jan 2016

@nepalsky presne tak ako pises ze sa neskryvas tak chod na policiu alebo sa obrat na nejaku organizaciu aby ti pomohli. Tam najdes pomoc a nie sa tolke roky nechat tyranizovat.

miriam11
7. jan 2016

@nepalsky jednoznacne polícia,pomozu ti. Majú oprávnenia, ktore ty nemáš... t.j.vedia zistiť cez telefónnych operátorov identitu osoby, ktora používa utajene cisla, takisto sa vedia dostat ku kontaktom cez tel.operátorov vyhľadávať tvoje aj zmazane sms niekolko rokov dozadu, ktore na serveroch maju zalohovane teLoperatori. Musis s tym nieco konecne robit, lebo psychopatka sa na tebe asi dobre zabava, ked hras mrtveho chrobaka. Vzchop sa.