Ako sa zbaviť neustálej únavy?

rebekinka
27. jan 2014

Stále som unavená,vyčerpaná a len by som spala ☹ ☹ ako som začala pracovať tak katastrofa ☹ ☹ ´Dakujem Za rady

martina1305
27. jan 2014

moznou pricinou unavy moze byt aj nedostatok zeleza…skus si dat vysetrit u Dr. krvny obraz, pravdepodobne ti chybaju vitaminy, mineraly...

kofoluska
27. jan 2014

Skus magnezium a vitamin B.

darina1952
27. jan 2014

ahoj, ako píše @kofoluska, začni brať Magnézium v kombinácii s B6 - buď originál MagneB6 alebo skús lacnejšiu verziu - ja si kupujem buď v DM-ku alebo v lekárni také od Poľského výrobu v balení 60+10ks zdarma (modro-červená krabička stojí cca 4,50€). Najprv odporúčam brať ráno a večer po 1tbl cca 4týždne a potom môžeš znížiť na 1tbl denne
...výsledný efekt sa nedostaví hneď na druhý deň - tak cca po dvoch-troch týždňoch by to malo prísť 😉

carmella
27. jan 2014

Ahoj u mna pricinou unavy bolo nedostatok zeleza.. Priznaky boli velka unava ,tocenie hlavy, nesustredenost... atd
Zelezo som musela brat rok a asi po mesiaci som videla zlepsenie.
Aj ja odporucam skus si dat vysetrit u Dr. krvny obraz a uvidis.....

katrin21
27. jan 2014

moze to byt este aj stitna zlaza este.. daj si spravit FT4 a TSH hormony z krvi..

snehulienka
27. jan 2014

ahoj, prip. aj stitnu zlazu si daj vysetrit...
nuz ja som unavena permanentne a vysledky su ok, spavam len 6-7hod. zrejme je mi to malo.
drzim palce, snad to prejde, alebo... si zvyknes..

lilysk
27. jan 2014

vcera som tu davala v podstate to iste -som uple kaput tiez 😢
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/poradte-zivotabudic/

lorela
27. jan 2014

A skôr, ako pochodíš lekárov, skôr, ako si nakúpiš igelitku piluliek, skús dostatočne spať, cca 8 hodín, skús dostatočne piť, cca 2 litre nesladených nápojov, denne pohyb na čerstvom vzduchu, malá príjemná prechádzka a denne hrsť sušeného ovocia nekandizovaného (hmmm, koľko železa obsahujú sušené marhule) a orechov. Na povzbudenie zelený čaj a chvíľka relaxu pri voňavej šálke a dobrej hudbe alebo pri obľúbenom časopise 😉.

marilka001
27. jan 2014

Skús Vitaactiv alebo Mind master - mám s tým dobré skúsennosti - sú dobré pri výraznom vyčerpaní organizmu, sú na prírodnej báze bez nežiadúcich účinkov- v prípade záujmu môžem preposlať presné zloženie prípadne aj zohnať- môžeš mi písať na email: maja.m09@gmail.com
Určite tak ako už niektorí radili určite popri tom je dobré vyšetriť aj štítnu žlazu -TSH, fT4 - aj pri zníženej funkcii môže byť únava

daduska132
28. jan 2014

ahoj, za únavou a vyčerpanosťou môže byť nedostatočný pitný režim a nevhodná strava ... samozrejme so zlou stravou ide ruka v ruke aj nedostatok minerálov a vitamínov ... ja som to mala hneď ako prestalo vonku svietiť slnko .. najprv som začala brať centralvita energy http://www.dixo.sk/centralvita-energy/ ... to je multivitamín obohatený o guaranu, ženšen, ginkgo a echinaceu a všetky sú vlastne proti únave a na energiu ... začala som piť dostatok vody to je minimálne 2 litre denne a prestala som jesť sacharidy... žiadne sladkosti .. namiesto sladkosti si dám oriešky a namiesto zemiakov a ryže zeleninu a konečne sa cítim v pohoe =) ráno nemám problém vstať z postele na prvé zvonenie budíka a ako bonus som schudla 5 kg =D =D =D ... za únavou sa môže skrývať aj organizmus zanesený toxínmi ... skús detoxikáciu =)

bahira1962012
28. jan 2014

daj si ráno vlažnu vodu s citronom a jeden deň v týždni pi len džus,vyčistiť telo ,ja sa potom citim velmi dobre 🙂

zuzka1008
28. jan 2014

Magnezium

tilly
28. jan 2014

chod sa dat poriadne vysetrit.. to nie je sranda, ked si vsimnes, tak vsetky tazke choroby maju ako prvy priznak velku unavu...
treba najprv zistit preco si unavena a az potom riesit vitaminy alebo inu liecbu...

evulik82
28. jan 2014

ja som toto iste mala a dr zistila ze min chybalo zelezo a b vitamin,dostala som injekcie,lieky a preslo to.

monkabr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wrok
23. júl 2014

potvrdzujem nemecky Mind Master od spolocnosti LR je super, som z BA ak je zaujem staci napisat...

evi_b
19. aug 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Ahojky 😉 rozhodne skoč za svojim obvoďákom ak je to už dlhodobé a v prípade, že je to nedostatok železa alebo vitamínov tak ti predpíše vhodný preparát a budeš fit 😉 U mňa zabral Myslíci prášek a tak som k lekárovi nemusela. Ak chceš skús nie je to redbulec ani nič podobné :D

ivca88
19. aug 2015

no musis si zvyknut na to ze pracuješ 🙂
A dodaj telu aj nejaku enegiu navyse ked teraz tolko toho spotrebujes 🙂