Ahojte neviete mi niekto poradiť ako sa zbaviť, teda zlepšiť jazvu na nohe? Minulú jeseň som sa škaredo poranila a na píšťale mi zostala asi 5cm jazva, a zopár malých okolo. Teraz v lete na slniečku sa to určite viac ukáže. Nemáte nejaké rady, babské recepty? 🙂
@luba28 Nie nemám ani neviem čo to je? A môžem to používať aj keď dojčim?
@novamamima ked kojis tak nie,to je take svetlo ,ktorym si svietis na jazvu a ta sa pomalinky vstrebava,...musis vydrzat kym neprestanes kojit,.....pozri si na nete,ze ako to vyzera,...
@novamamima Ahoj 🙂 No ak ti smiem poradiť, tak ja som používala na jazvu DERMATIX, úžasný a hlavne účinný krém, kt. mi neskutočne pomohol! Vypýtaj si ho na predpis, inak stojí skoro 50e!! Môže ti ho predpísať gynekológ alebo chirurg.
Ja doporučujem OK gel - obsahuje mix bylín, ktoré revitalizujú kožu - nám krásne vyhladil pomerne nepekné jazvy po kiahňach, je čisto prírodný, bez chem. prísad. Viac o zložení a pôsobení gelu , ale aj o ostatných produktoch OKG si môžeš prečítať na tomto odkaze http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda , kde nájdeš kontakt na mňa, rada vysvetlím, poradím 🙂 prajem pekný deň.
ja som tiez za tu lampu Bioptron...maly zazrak taka vecicka.. 🙂 skvele veci dokaze
@novamamima ak mas bioptronovu lampu tak ti skoro uplne zmizne,alebo skus od niekoho pozicat,...cca mesiac pri pravidelnom pouzivani 5x denne po 10 minut