Dobrý deň, máte nejaké rady ako sa zbaviť helikobatera? Cítim sa strašne nafúknutá, dosť som pribrala a keď hocičo zjem vyzerám akoby som bola tehotná už som mala antibiotiká skúsila som mastichu tu užívam už druhý mesiac, jablčný ocot no mám pocit, že mi vôbec nič nezaberá obmedzila som aj kávu . Viete mi prosím Vás niečo poradiť?
Ďakujem krásne
@danielasagi Vies si kupit chiosku mastichu. Je to prirodne a mam vyskusane, ze zabera.
Berieš Probiotiká ??
@vakatko brala som teraz už nie iba mastichu
@danielasagi inak na zaludocne problemy su caje urobene z niektorej byliny ako z mäty, bobkový list, šalvia lekárska, tymián. Samozrejme nie farbene zalevove sacky, ale normalne sypane, t.j. z lekarne, alebo vlastnorucne dopestovane.
ATB rozhodia a zničia črevnú floru a Imunitu, hlavne také silné dávky ako pri HB.
Skúste si zohnať Tibetskú kefírovú hubu a robte si domáci kefír, nič lepšie na tráviace problémy nepoznám. Obsahuje veľa druhov zdravých Probiotík a Enzýmov.
Info o Tibetskej hube nájdete na google.
@vakatko ďakujem krásne vyskúšam 🤩🤩🤩
na zapaly je prirodnym antibiotikom salvia, takze salviovy caj z domacej salvie, alebo z lekarne susenu kup, to by ti malo po pravidelnom piti do par dni pomoct.