Mala som prednedávnom zarastený necht, ten už je v poriadku ale vždy som si chrastu z toho mäsa dala dole s tým, že to bude okej..nejaké osvedčené a hlavne domáce recepty, po prípade niečo z lekárne?..čertov nechtík nepomáha
@faustinocka 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@faustinocka aj ja 🤣🤣
Mne museli vyrezat 👍 ale ked chces dalej trpiet, skusaj dalej ,,babske rady"
@vava_1994 ja som bola s dcérkou asi pred 2 rokami u chirurga. Vystrihol fajny kus, no i tak sa to vratilo. Dokonca nechet bol este len do polovice vyrastený a už zarastal. Vyriešila to pedikerka, ktora s tým má skúsenosti. Vystrihla, že vraj bezbolestne a kázala natierať betadinom.Potrebuje to však čas. Skúsená pedikérka vie zhodnotiť, či to zvládne ona, alebo je to už na chiruga. My odvtedy máme pokoj.
Chirurgia a plastika nechtoveho lozka.za 10e mas naveky po probleme.muz bol v Hlohovci v case najhorsej korony kedy ho ziadny chirurg ani pedikerka nechceli zobrat.zapal strasny tam mal tiez si do toho rypal sam a dopadol s antibiotikami na 2 tyzdne az potom mu to mohli spravit.ale ma to super velmi pekne a necht viac nezarasta
Leptacia tyčinka dusičnanu strieborného a dusičnanu draselného 10x115 mm elastická.Vyzerá to takto,kamoška to kúpila voľnopredajne v Rakúsku https://www.vamida.de/silbernitrat-kaliumnitrat...
Potrieť divé mäso a do 3 dní sa krásne bezbolestne stiahne
@nikpa predpokladam ze ona to tam nezaradila 🤭😃
Mesiace som mala zapálený palec na nohe. Nakoniec sa mi na ňom spravilo divé mäso. Rozhodla som sa, že si necht nechám vyrásť. Bol to boj. Kadečo som pokúšala. Pomohlo mi toto: nohu som si vo vode nechala vymočiť. Očistila som miesto od tvrdých častí, hnisu, pod odrastenú časť nechta som natlačila vatu, aby sa nechet nadvihol. Áno, bolelo to. Ale po pol hodine začala bolesť konečne ustupovať. No a na divé mäso som začala striekať 3% peroxid vodíka. Kľudne 10x denne. Proces opakujte. Okrem vaty (môže byť aj gáza), tá vydrží niekoľko dní. U mňa po dvoch dňoch zlepšenie o 80%, zápal ustupuje, bolesť už takmer žiadna.
@vava_1994 ja že píšeš o divine podľa nadpisu🤣