Ako sa zbaviť čiernych bodiek?

bibssli
8. jún 2022

Ahojte žienky, viete mi poradiť niečo, čo mi pomôže zbaviť sa tohto problému už som zúfalá a nič nepomáha asi žiaden produkt
Skúsiť už nejaké hĺbkové čistenie alebo, čo pomohlo Vám ak máte skúsenosť
Ďakujem

anonym42
8. jún 2022

Zbaviť sa čiernych bodiek úplne nedá. Treba chodit aspon 2x za mesiac na čistenie pleti ku kozmetičke. Skús niacinamid , mne pomohol aj na akné a póry som mala menšie. Čistíš si pleť len s rukami, alebo používaš nejakú hubku/kefku?

bibssli
autor
8. jún 2022

@anonym42 ďakujem za radu 😊
Rukami.. hubka alebo akákoľvek kefka mi to ešte zhoršila a zapaľovali sa mi do vyrážok😏

anonym42
8. jún 2022

@bibssli Ak máš aj akné tak môžeš vyskúšat mydlo čierna ovca od značky mylo a súrum ako vánok.. mne pomohol na akné a aj na fľaky... Balea má serum niacinamid a aj chemický peeling, obe značky nájdeš v dm 🙂

anonym42
8. jún 2022

sérum*

anonym42
8. jún 2022

Aj levandulová voda je dobrá ako tonikum , ilová maska 2x do týždňa .. uisti sa či ti aj tvoj make up neupcháva pory

bibssli
autor
8. jún 2022

@anonym42 ďakujem krásne za všetky rady určite vyskúšam 🤍🤍🤍

anonym42
8. jún 2022

@bibssli Nemáš začo 🙂 daj potom vedieť

kallanchoe
8. jún 2022

Skúšala som kadečo...mám pomaly 34 a čiernych bodiek som sa nikdy nezbavila,tak žeby som ich nemala...🤷....niekedy,keď mám viac času,pleť si čistim poctivejsie, je to lepšie,ale že zbaviť úplne to asi nejde....mne dobre pomohla masť od ryor na čierne bodky...už s tým nebojujem kašlem nato...🤦

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimka795
9. jún 2022

Neskusali ste tycinku zeleny caj? Vraj pomaha ale skusenost nemam

anonym42
26. mar 2023

@mimka795 zbytočne vyhodené peniaze

bibssli
autor
27. mar 2023

@bibssli žienky našla som super produkt ak by ste niektorá potrebovala maska Lanbena je najlepšia akú som mohla vyskúšať vytiahne takmer všetky bodky

zirafienka
24. jún 2023

@bibssli prosím ťa, ktorú si používala, práve ich pozerám, je ich viac. Ďakujem.

bibssli
autor
1. júl 2023

@zirafienka túto 😊