Ahojte, prosím poraďte mi nejaké produkty ako sa toho zbaviť.. Mam to už 5mesiacov na tvári, a nejde to nejak dole. Skúšala som už rôzne značky, krémy masticky. Bola som i u kožnej dala mi krém ktorý ale nepomohol. Potom so šla k inej kožnej ta mi tiež dala masticku, ktorá mi zo žiaciatku zaberala. A potom už vôbec. Co by ste mi poradili?
Nájsť si dobrú kozmeticku
u zien casto pomaha HAK a u chlapov vytlacit (aj u zien;)
@mina0202 nemas nejake alergie intolerancie alebo gyn.problemy? Skus vysadit mliecne vyrobky prip.lepok.
Ak to ma vnutra kremy to nevyriesia
@mina0202 čo vám kožná predpísala za mastičky?
Mne osobne pomohol Belakne krém a to som mala akné 10x horšie ako vy, nedám naňho dopustiť. Len treba rátať s tým, že výsledok príde najskôr o 3 tyzdne. A Samozrejme kvalitna skincare, skúste sa poobzerať po kórejskej kozmetike, niečo s BHA kyselinami. A nie, kozmeticku nepotrebujete🙂
@cindy22 áno lepšie je len tak skúšať čo sadne.
Samej sa mi v 30 vyhodilo hormonálne akné a nebiť toho aby som chodila pravidelne na hĺbkové čistenie neviem ako by som dnes vyzerala. Nehovoriac o tom že mi presne diagnostikovala pleť a povedala čo je pre mňa vhodne…
Ja sa trápim s akné dlhodobo, všetky kozmetické záležitosti vždy pomôžu len dočasne, aj pri poctivom používaní sa to o nejaký čas zase vráti. Za mňa je základ nájsť a vyriešiť príčinu, nie symptóm.
@mina0202 Vycistit si crevo, vsetky kozne problemy su odraz vnutra, nie koze !!! To len cez kozu vychadza vsetok bordel von…A vsetkymi tymito “super” kremikami si to len betonujete naspat do tela, nachvilku pomoze a potom sa to vrati este horsie. Nejest sladkosti, mliecne vyrobky, obmedzit muku, nejest Ecka, nasadit detox, precistit creva, zaradit zelene potraviny