Ako sa zbavím vyrážok na nose a na dekolte?

22. mar 2021

Ahojte, mám taký problém - začali sa mi robiť také nepríjemné vyrážky na nose ale aj na dekolte. Keď ich vytlačím (viem nemá sa to ale neviem si pomôcť) urobí sa chrasta ale poď ňou je hnis -ak stiahnem chrastu urobí sa taká diera (akoby kráterik) a v nej je hnis lenže to už nejde dať preč pretože to je dosť hlboko a neviem to odstrániť (ani pinzetou). Čo s tým? Nechať to tak (to sa bojím že mi to nikdy nezmizne) alebo ako to liečiť a prečo vlastne sa to deje? Vie mi niekto pomôcť?:(

ninusa221
22. mar 2021

Čim viac si dotoho budeš sparať tak sa ti urobia jazvy

miriam_s
22. mar 2021

Nemôžeš toto robiť, tie ranky ti ostanú na tvári... Ak si to doteraz nemala, tak je to zrejme reakcia na niečo... Čím si čistíš pleť ?

autor
22. mar 2021

@ninusa221 no ano to som si vsimla ze cim viac rypem tym sa to rozsiruje ale ked to necham tak same od seba to nemizne :( momentalne si davam visnovskeho mast aby to vytahalo hnis ale stale to nie je cele vonku..nechapem ako to moze byt take hlboke a preco..
@miriam_s ano viem ze ostavaju jazvy..mala som to ale ozaj vynimocne a stale sa mi to podarilo vybrat a vycistit...premyslala som ci to nie je reakcia na nadmerny stres a ci to nesuvisi s psychickou nepohodou...momentalne si moc necistim sa priznam pretoze pletove vody co mam doma(bezne z drogerie nic extra) mi hrozne vysusuju plet a nemam ani dobry hydradacny krem (pouzivam obycajnu indulonu ale to by som sa musela kremovat aspon 2-x za den)..predtym som pouzivala cistiaci gel, hydratacne kremy a make up z mary kay ale momentalne si to nemozem dovolit

ninusa221
22. mar 2021

Skus toto mne ked sa spravi daka vyrážka a nejde hnis toto mi vytiahne.. a nejedz paradajky a čokoládu len bielu..😊

zazrakysadeju
22. mar 2021

Dobrý deň, v prípade potreby mi napíšte súkromnú správu : ) prajem pekný večer

autor
22. mar 2021

@ninusa221 velmi pekne ti dakujem, vyskusam ju dufam ze pomoze..paradajky teraz vobec nejem iba cez leto zo zahrady a cokoladu tiez uplne min kvoli zubom😂