Ako sa zbavím vyrážok na brade?

lia261
6. apr 2021

Ahojte bola som na kyretaz asi mesiac dozadu a po navrate domiv sa mi na brade vyhodil takyto vred alebo čo to je. Samozrejme nosenie respiratorov mi to ešte zhoršuje po celej brade. Čistím si to nechtikovou tinkturou, aloe vera dávam ,ci masticky na vstrebavanie vyrážok no rano sa zobudim a mam dalsie a tej hrudky da nevien zbaviť. Poradíte niečo? Nechce sa mi moc ísť k dermatologička lebo je tu dlhe čakanie.

sandra151
6. apr 2021

Potravinová intolerancia to môže byť

lia261
autor
6. apr 2021

@sandra151 aj nad tym som rozmyslala.

mladeleta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lia261
autor
6. apr 2021

@mladeleta už som skúšala a práveže sa mi tie malinke vyrazky okolo zacali vyhadzovať. Najhoršie su tie respiratori, človek by to aj vyliecil ale idem do obchodu,lekarovi a už musím mať ten humus a vyrazky su vo svojom živle.

arabellka1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mladeleta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
malebiele
7. apr 2021

@lia261 v oblasti brady a licnych kosti sa zvyknu vyhadzovat vyrazky kvoli hormonalnej nerovnovahe, ja mam inak take iste vyrazky teraz a tiez sa toho nie a nie zbavit a to tiez pouzivam kadeco...tvrde, bolave, zapalene.. a kazde rano ked najdem dalsie tak ma z toho ide porazit..len cakam kedy sa hormony daju dokopy 😣

lia261
autor
7. apr 2021

@arabellka1 mam doma z DMky ten cisto organicky aj ten som skúšala a skor sa mi to cele rozzhavilo.

lia261
autor
7. apr 2021

@malebiele no presne po tom kyrete sa mi dala ta veľká guľa na brade a teraz ma už aj boli, tak akoby som tam mala malé ihličky. No snáď sa to da po menzese trošku dokopy😕

rmm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
7. apr 2021

To je ťažšia forma akné. Skús porozmýšľať, ci to nemáš pri hormonálnych zmenách. Nedávaj si prosím ťa žiadne Tea Tree olejceky (kto by si mastil akne s olejom?) , nedávaj si žiadne bylinkové tinktúry ani žiadne hovadiny. Choď s tým ku kožnému. Mohol by ti na to pomôcť Skinoren krém.

anonym0001
7. apr 2021

@lia261 normalka hormonalne akne. Trochu pomaha zinkova mast z lekarne alebo Dulcia z DM. Niektore vyrazky po nej zalezu spat.

lula3108
7. apr 2021

@lia261 mala som po kyrete toto iste, jedine co pomohlo bola antikoncepcia...nechcela som ju lebo sme sa chceli snazit dalej o dieťa, ale nič iné nepomohlo. Hormony sa zbláznili...daj si urobiť hormonálny profil a uvidis ze sam gynekolog ti po výsledkoch povie ze treba upraviť hormony

precoja
8. apr 2021

Ja mavam taketo "vyrážky"každý mesiac pred menzesom...netreba to vytlačat,aj tak z toho nič nepôjde.Vždy si uvarím šalviu a potieram si to s ňou.Šalvia je na zápal kože.

lia261
autor
12. apr 2021

@precoja vyskúšam ďakujem za radu 👍

lolazmola
12. apr 2021

@lia261 no ja mam takéto fesandy na brade už 2 roky po tehotenstve najprv pri ovulacii teraz čoraz častejšie.... Tiež neviem co s tým uvažujem nad alchemykovym čajom alebo kapsulami keďže ta je na ženské problémy a vyrážky na brade s tým súvisia. Ale určite by pomohla antikoncepcia.... Ale tu ka nechcem

lilusikk
25. máj 2023

@lolazmola Dobrý večer, chcem sa opýtať pomohlo Vám niečo na tie vyrážky ja mam stále také ale iba ked mi skonči menštruácia pred aj počas menštruácii nemám nič a keď mi skončí tak hneď na brade mi vyjde vyrážka každý mesiac tak.