Ahojte chcem sa opýtať ale poradiť ako sa zbaviť alebo aspoň zmierniť kruhy pod očami som mlada Holka a dosť ma to trapy ... dakujem za každú radu.. 😊😊😊
Treba piť vela vody, kľudne aj obklady s uhorkami, ale môže to byt aj napr nedostatkom železa alebo spánku alebo iný zdravotný problém.
Kruhy byvaju dedicne. Ak su velmi vyrazne, asi neexistuje pripravok, ktory by ich uplne odstranil. Dobre posobia sera a kremy s obsahom kofeinu, napr. serum Caffein solution 5% + EGCG od The Ordinary. A potom uz len maskovat dobrym korektorom...
@seahorse27 dakujem za radu, mozno to skúsim 😊
Dobrý vecer, ja odporúčam mandlovy alebo jojobovy olej...
@seahorse27 presne toto mi povedala kožná lekárka, keď som sa na kruhy pod očami pýtala, povedala, že moc sa s tým nedá, moc s tým nenarobím, kadejaké krémy som skúšala, séra a neviem čo všetko a boli to vyhodené peniaze, ale je pravdou, že keď pijem málo vody, tak ich mám ešte výraznejšie
Kyselina hyaluronova - injekcne. Mam tiez dedicne obrovske kruhy a tenku pokozku, nezmizli mi po kyseline uplne, ale nemam potom take vpadnute oci. Ked som bola cerstvo po, ludia mi vraveli, ze vyzeram sviezo. Teraz uz som dlho po a vyprchalo to a zase sa ma kazdy pyta, ci po nociach nespim 😂 budem musiet ist zas na kyselinu
@skrinkaminka reklama, reklama, reklama...
Ziaden krem nerobi zazraky.
@skrinkaminka aká je cena toho krému?
@caelley toto nie je reklama,,,, mne to pomohlo, neviem čo pomáha Vám,,,,a nie som jediná komu to pomohlo, takže asi tak 🙂
Kyselina hyaluronová čo sa podáva injekčne obsahuje aj 8 aminokyselín, 3 antioxidanty, 2 minerály a vitamín B6 a kyseliny hyaluronovej je tam minimum asi len 2%!!!!!!!A prečo sa to volá kyselina hyaluronová??? Lebo je to marketingový ťah, keby ste o tom bližšie pátrala, nevyhodili by ste € za takéto "injekcie"
na kruhy pod očami je dobrá aj mastička oriflame vajíčko a inak viem, že kruhy sú únava
@danielahamar keď máte kruhy dedičné môžete spať aj celý deň, nie je to len o únave, ale aj o životnom štýle, stravovaní,,,,,,,je tam vela faktorov
@danielahamar to vajicko je obycajna vazelina, cize len reklamny tah na ktory stale naivne veri tolko zien... a na kruhy pod ocami zabera asi tak, ako by som sa natrela olivovym olejom.
@mirage ozaj, no ja hovorím z vlastnej skúsenosti, ale asi žijem v reklame teda
@danielahamar staci si precitat zlozenie, nie je tam nic, co by posobilo protivraskovo, iba zvlhcujuco. Obycajna vazelina.
@skrinkaminka V injekcii nejde o mineraly, ona kruhy nelieci, ale vyplni ryhu pod ocami a kruhy, ktore pod nou su, nie su take viditelne, lebo medzi fialovymi kruhmi a pokozkou je este vrstva toho, co sa vpichlo. Preto ked efekt vyprcha a kys. sa vstrebe, su kruhy znova viditelne.
A stretli ste sa uz s bielymi, resp. bledymi kruhmi pod spodnymi vieckami ? Vsade sa pise o tmavych....
Mna skôr trápia vačky pod ocami, ale je pravda ze pijem málo vody. Môže to byť aj z toho?Co pomáha.
Mejkap je univerzálny liek na všetky nedokonalosti tváre 🙂
@sadkoni Rozjasňovač. Celkom fajn.
zbavit sa neviem, je to skor asi otazka na dr, ale osobne ich maskujem dobrym korektorom. Tem mi vždy pomože . Na to dam ešte makeup,alebo CC krem a plet vyzera bezchybne
investovanie do kremov je zbytočné, mne trochu pomohol opunciovy olej ale ..najlepsie bolo, ze som dala pichnut kys.hylauronovu ana 70 percent lepsie
ak su však vacky, dobry je plazmalifting, cenovo 150 e, scvrkava to kožu
@niikki03 Pridám sa. Ja mám kruhy celý život, ešte mi aj hocikedy ľudia povedia, že aká som unavená. Fakt je, že som typ čo potrebuje veľa spať a odpočinúť si, vtedy to nemám také. Uvidím čo ti poradia.