co mi radite ako by som sa mohol zbavit kozneho vyrastku? fibromu? ku koznej nechcem ist
tak ja som si to diagnostikoval, je to presne take, ako to popisuju a vyzera to tak isto ako na obrazkoch, mam to na stehne, pri rozkroku
Ahojte. Mam podobny problem. Na krku sa mi spravilo par koznych vyrastkov alebo teda fibromov. Tiez by som sa najradsej vyhla tomu behaniu po doktoroch, trva to vecnost a cas, ktory zbytocne nemam momentalne. Existuje aj nejake ine riesenie? Netusim, ake by to malo byt, ale mozno nieco je 😀
@victoriab Skor som myslela, ze trva vecnost, kym sa dostanem k nejakemu doktorovi. Lebo co sledujem, tak vsade su dlhe cakacie doby a objednavaju tak, ze o niekolko tyzdnov a v niektorych pripadoch aj o par mesiacov. Odstranenie asi bude potom uz rychle, vsak to nie je velky zakrok.
Baby halooo, čo na tie fibromy? Čítala som, že sa to aj nejak podviaže vlasom či ako? Ale to mi príde ako mierne sci-fi 😀
@bursika Ježiš prepáááč. Som musela nejak odignorovať, že sa niekto pýtal 😀 Odporúčam EndWarts Extra na odstránenie fibrómov a kožných výrastkov. Mne sa to vôbec nezdá, že s vlasom máš robiť nejaké čary a skúšať neviem aké rady. Normálne niečo takéto overené, nech ideš na istotu 🙂
Ďakujem za radu a aj reakcie, hoci niektoré trochu oneskorené. Už som si to zakúpila a idem to vyskúšať, tak potom môžem zreferovať, ako to dopadlo 🙂
a kto ti zdiagnostikoval,že je to fibrom? je to drobný chir. zákrok,ktorý robia na chirurgi