Ako sa zbavím fibrómu?

jokersk007
13. okt 2014

co mi radite ako by som sa mohol zbavit kozneho vyrastku? fibromu? ku koznej nechcem ist

janinah
13. okt 2014

a kto ti zdiagnostikoval,že je to fibrom? je to drobný chir. zákrok,ktorý robia na chirurgi

jokersk007
autor
14. okt 2014

tak ja som si to diagnostikoval, je to presne take, ako to popisuju a vyzera to tak isto ako na obrazkoch, mam to na stehne, pri rozkroku

sisulia
3. jún 2024

Ahojte. Mam podobny problem. Na krku sa mi spravilo par koznych vyrastkov alebo teda fibromov. Tiez by som sa najradsej vyhla tomu behaniu po doktoroch, trva to vecnost a cas, ktory zbytocne nemam momentalne. Existuje aj nejake ine riesenie? Netusim, ake by to malo byt, ale mozno nieco je 😀

ufatess
4. jún 2024

@sisulia A máš to potvrdené aspoň, že sú to kožné výrastky? Nemôžu to byť znamienka alebo bradavice? Lebo k tomu sa potom zase inak pristupuje.

victoriab
4. jún 2024

@sisulia netrva to vecnost, ides, vypali, odchadzas, nic nie je tak ucinne ako zakrok

sisulia
6. jún 2024

@ufatess Neviem si predstavit, co ine by to bolo, ak nie kozne vyrastky. Myslim si, ze od bradavice a znamienok sa to da lahko rozoznat. Ono ich mam take, ze fakt vycnievaju a su nepravidelneho tvaru. Pozerala som si to aj na internete a pytala som sa aj maminy 😀

sisulia
6. jún 2024

@victoriab Skor som myslela, ze trva vecnost, kym sa dostanem k nejakemu doktorovi. Lebo co sledujem, tak vsade su dlhe cakacie doby a objednavaju tak, ze o niekolko tyzdnov a v niektorych pripadoch aj o par mesiacov. Odstranenie asi bude potom uz rychle, vsak to nie je velky zakrok.

victoriab
6. jún 2024

@sisulia na akejkolvek klinike estetickej mediciny ti to urobia, to nemusis ist priamo k "lekarovi"

sisulia
10. jún 2024

@victoriab Aha, tak to som nevedela, ze aj takto sa to da riesit. Som myslela, ze to musim na kozne chodit a tam sa o to postaraju. Zvazim aj tuto moznost 🙂

ufatess
13. jún 2024

@sisulia Tak ja sa len pre istotu pýtam, aby si si náhodou nejak neublížila, keby to bolo niečo iné. Ale keď si o tom presvedčená, tak v poriadku. Niekde písali, že je lepšie to odstraňovať v zimných mesiacoch, ale neviem, čo je na tom pravdy.

sisulia
26. jún 2024

@ufatess To som zachytila, ale tak ked sa tie miesta po odstraneni nebudu vystavovat slnku, tak je to podla mna v pohode. Ja prave nejake upeky nevyhladavam, cize by mi to neprekazalo.

ufatess
27. jún 2024

@sisulia V podstate ano, malo by stacit, keby sa to prelepi a ked budes mat oblecenie na tom mieste, tak je to okej. Doma odlepis, nech sa to vetra. Vsak aj na hojenie su kadejake maste a neviem co vsetko, tak sa to da aj urychlit aspon o nieco. To su vsak male ranky.

sisulia
9. júl 2024

@ufatess Ved to je jasne, mam aj tetovania a s tymi to tiez takto podobne, cize ten postup hojenia a ako sa k tomu zachovat, takze to by mi vobec neprekazalo. Dovolenku mame naplanovanu az na september, cize dovtedy sa to stihne isto aj zahojit.

bursika
11. júl 2024

@sisulia Ahoj, neviem, možno som len nezachytila, ale čím alebo ako si nakoniec odstraňovala tie fibrómy?

ufatess
23. júl 2024

@sisulia No vidíš to, tak to je asi niečo podobné. Akurát teda, že ten fibróm je podstatne menší ako tetovanie 😀 To sú malinké ranky, to budeš mať zahojené o dosť skôr než do septembra.

bursika
1. aug 2024

Baby halooo, čo na tie fibromy? Čítala som, že sa to aj nejak podviaže vlasom či ako? Ale to mi príde ako mierne sci-fi 😀

ufatess
6. aug 2024

@bursika Ježiš prepáááč. Som musela nejak odignorovať, že sa niekto pýtal 😀 Odporúčam EndWarts Extra na odstránenie fibrómov a kožných výrastkov. Mne sa to vôbec nezdá, že s vlasom máš robiť nejaké čary a skúšať neviem aké rady. Normálne niečo takéto overené, nech ideš na istotu 🙂

sisulia
7. aug 2024

@bursika No tak uz ani nemusim odpovedat, ako pozeram. Som neskoro prisla 😀
@ufatess Tak to tetovanie sa tiez dlho nehoji, ale hej, s tou plochou alebo ako to mam povedat, tak to je rozdiel.

plankina
14. aug 2024

@ufatess musi to byt toto oznacenie extra? pozerala som, ze oni maju viacero takychto podobnych produktov.

bursika
21. aug 2024

Ďakujem za radu a aj reakcie, hoci niektoré trochu oneskorené. Už som si to zakúpila a idem to vyskúšať, tak potom môžem zreferovať, ako to dopadlo 🙂