prosim vas mam taky problem ...ked som v strese zacnem sa cervenat je mi to strasne neprijemne...ked este viem ako na mna kazdy pozera je to horsie...pride to z nicoho nic alebo ked mi je trapne...nemyslim to tak ze niekto povie kompliment a ja sa zacervenam ale neviem ked niekto na mna vkuse civy alebo podobne,,,v praci mi to je este horsie potom sa ma len pytaju: preco si taka cervena? prosim neviete mi poradit ako sa toho zbavit alebo neviem..nemoze to suvisiet s nejakym zdravotnym problemom? normalne citim ked to na mna ide take strasne navaly tepla dostanem...a otom ked to prestane tak normalne ma rozboli hlava,,,dakujem za kazdu radu...
Ano je to v psychike a vo vasej vnutornej sile.to,co vyzarujete,to pritahujete.ak je vam neprijemne,ked na vas ludia pozeraju,tak sa dostavate do takych situacii,aby ste ich pochopili a presli nimi.je to velmi o sebadovere a laske k sebe.samozrejme ani ja niekedy nemam rada,ked na mna niekto doslova civi.ale prijimam to.bud sa otocim alebo sa opytam ci je vsetko v poriadku,ked na mna tak pozera. Urcite odporucam zacat uzivat bachove kvetove esencie.na na pokrytie stavu odporucam namiesat 6-7 esencii a uzivat do zlepsenia.v pripade blizsich info,kludne v IP
Poznam..cely zivot sa s tym trapim. Cele je to o psychike a sebadovere. Stava sa to v situaciach, ktore su ti neprijemne. Preto musis popracovat na tom, aby ta tak nezaskocili. Co robim ja: ked citim, ze sa zacinam cervenat hned na to sama upozornim, zo srandy. Napr: " tak uz mi tolko nelichot, pozri, uz sa cervenam :D" a podobne...plus s tym mam problem, ked mam hovorit pred vela ludmi. Cielene na tom roky pracujem. Naschval sa takym situaciam vystavujem, aby mi neboli take nekomfortne a pomaha to. Pri mojej pozicii bezne prezentujem pred 10 a niekedy az 400 ludmi a uz davno sa mi nestal problem s cervenanim. Vsetko je to o sebadovere...