ahojte, chcem sa opytat co pomaha vykynozit blchy, predpokladam ze je to ľudská. moc dakujem za tipy
tak super ďakujem za radu
@barbor25 no uz to nechcem zazit, tazko sa ich zbavit... Su spreje proti blcham na zvierata a niektore sa mozu pouzit aj na vysprejovanie postele a okolia, kde je to zamorene.
A inak ked ich uz na sebe chytis do ruky, najlepsie je ich ponorit do misky s vodou, okamzite zahynu.
Nielen stipance su otravne a neprijemne, ale potom tie jazvy... Mne sa to hojilo 7 rokov, myslela som, ze to uz budem mat pamiatku navzdy.
no parada tak to je neprijemne ja len dufam ze sa toho zbavim, ach jaj
My sme volali deratizera, boli sme zúfalí a tak sme mali pokoj od všetkého hmyzu, všetko dochlo. Potom sa objavili zasa o rok,ale zdochynali zaradom. Máme pokoj.zaplatili sme 150€ a bývame v rodinnom dome.
s týmto ja nastastie problém nemam, tak drzim palce aby ich bolo co najmenej vidno, ak sa to vobec da
ved asi aj ja budem musiet, asi nic ine neostane
Často prať na vysokých teplotách, vysávať a vrecko rýchlo vyhodiť, lebo vyskáču von. Zatvárať miestnosti, aby sa nešírili zbytočne po izbách. Ja keď som išla do takej zamorenejšej po mačke, tak som mala pri sebe ten lepiaci valček a keď na mňa skákali, tak som ich s nim prilepila. Plus ešte aj vysprejovať izby sprejom na hmyz a vetrať. No, je to na nervy a hlavne na dlho.