Ako sa vyrovnávate so stresom?

8. jan 2024

Ako sa vyrovnávate so stresom vy ? Ja pociťujem teraz úzkosť a tazobu hlavne kvôli škole a skúškam. Snažím sa nastaviť na to, že ak sa mi nepodarí skúška svet sa predsa nezruti. No nie je to také ľahké myslieť pozitívne a nestresovat sa. A ešte k tomu január je pre mňa strašne depresívny mesiac odkedy si pamätám. Neviem sa dočkať kedy sa skončí...

levandula7
8. jan 2024

veľmi zle, najmä v zimných mesiacoch. pomáha fitko, joga, meditácia, suplementy (Dčko, magnézko), sauna, prechádzky (ak sa dá vyjsť von a nie je -5 cez deň..).. vypadnúť tak na mesaic na Bali :D ale úplne dobre to bude až tak v apríli-máji

ivangeline
8. jan 2024

Jedlom. ;D A tak zdravo...pohybom,kontaktom s ludmi (vela rozpravam),doprajem si viac.. masaz,kúpeľ,film,skory spanok,..

vakatko
8. jan 2024

Všetko čo odporúčajú @levandula7 a @ivangeline.
Rumančekový čaj upokojuje aj medovka, levanduľa, ľubovník, mučenka ...
Skús esenciálne oleje levanduľový, bergamot, harmanček, ylang - ylang, pomarančový, citronový ... obmedziť cukor 🙂 Skús Zlaté Kurkumové mlieko, recept na nete.

slovenka753
8. jan 2024

Otvorím si fľašu vína, pustím hudbu do slúchadiel a tancujem. Ale to len vtedy keď je toho už fakt veľa. Inak ma upokojuje varenie, ukladanie veci do skrine a dobrá kniha.