Ako sa vyliečiť zo svrabu, keď dojčím?

liana55
24. nov 2024

Ahojte, možno mi niekto poradi a povzbudi že sa toho da zbavit... moje problemy zacali pred cca 2 mesiacmi..zacali sa mi vyhadzovat cervene vyrazky po tele..uz po tyzdni som isla ku koznej a na moje nemile prekvapenie mi diagnostikovala svrab..
Som na materskej a netusim kde som toto mohla schytat..kedze ani do detskych kutikov nechodime ani MHD ani som si nic neskusala v obchode..mam 1.5 rocnu dceru ktoru dojcim, ta nema doteraz ziadne priznaky.. doktorka mi predpisala infektoscab..popri tom som dodrziala vsetky hygienicke pravidla..veci prane na 90°, prezehlene poctivo parnou zehličkou, postelne pradlo menene kazde 2 dni..auto vyderatizovane..gauc..atd..stalo ma to vela fyzickej aj psychickej energie.. vratilo sa to za 2 tyzdne a potom zasa a teraz zasa.. ciste zufalstvo ..uz som sa 3x natierala po poslednom raze som dokonca sa natierala s tea tree olejom+olivovy olej kazde rano a vecer pred spanim aa dnes 11 den po infectoscane mam zasa cervene vyrazku okolo clenka
Zaujimave je ze ma to vobec nesvrbi ako to opisiju ludia
Plus mi doktorka brala krv na vysetrenie ze vraj idealne vysledky noo neviem co robit... viem ze sa pouziva aj sirna mast aj invermectin..
Nikto v mojom uzkom kontakte to nema..moj partner nespi s nami v posteli odkedy mi to diagnostikovali...ja nesedim na gauci..
Zbavim sa toho niekedy..?

jaga18
24. nov 2024

Možno by som skúsila inú lekárku, nech sa na to pozrie. Ono to vôbec nemusí byť svrab.

liana55
autor
24. nov 2024

@jaga18 zajtra idem k doktorke.. citala som ze sa da urobit ster z koze a pozriet to pod mikroskopom tak ju poziadam o to a ked nebude ochotna musim vyhladat ineho doktora..