Ako sa vyliečiť za 2 dni?

7. mar 2024

Ahojte. Vždy keď ma začne bolieť hrdlo skončí to teplotami, kašľom, všetko má bolí a cítim sa tak zle že nedokážem vstať z postele, som úplne mimo , nič nevnímam. Problém je že som niekde objednaná o dva dni a tam je veľmi ťažké sa objednať, bola som šťastná že akurát mi tak super vychádza voľno a ja ochoriem. Zatiaľ je to v zárodku, ešte len dnes ma začalo bolieť veľmi hrdlo. Ako to zastaviť , nech to neprejde ďalej ? Ďakujem veľmi pekne za rady

maminkadeticiek
7. mar 2024

Okrem klasiky 2 paraleny rano,2 paraleny vecer by som zacala kloktat na preskacku slanou vodou a glimbaxom,prelievala to vsetko zazvorovym cajom.

vanilkovazmrzka
7. mar 2024

Mne pomaha zazvorovy caj… ale na litre, take 3-4 za den. Ale vydrzim to den, maximalne dva, potom nechcem zazvor ani citit aspon rok 😄 +med a citron, pripadne este cesnak.

Ale to sa neda generalizovat. Zalezi od choroby a najma od tvojej imunity.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lalenka33
7. mar 2024

Zvýšiť príjem vitamínov, zázvor+med+citrón (mne raz poradil jeden kamoš záchranár pridať do čaju večer pol deci domácej, ľahnúť do postele a fakt to pomohlo, vypotila som sa viac ako po Paralene) , na hrdlo strepfen alebo dorithricin, prípadne horúce nápoje, imunoglukan acute.

svetlonos
8. mar 2024

Ak si lapla to, co je prave v obehu, tak nic. Potrva to, drzim palce.

lelelienka
8. mar 2024

Kloktanie slanou vodou, naparovanie nad slanou vodou s eukalyptom, zazvorovy caj, postel a spanok, litre caju s medom a hlavne, ak to nepomoze, nikam sa netrepat a nenakazit dalsich!!!

katina02
8. mar 2024

Ak sa toto dá, tak prosím nejaký zaručený recept, lebo v poslednom období je to u mňa katastrofa. To len čakám ,kedy sa zase pohorší.

renatka100
8. mar 2024

Na rychle vyliecenie funguje iba modafen - ale treba si davat 2 tabletky 3 x za den a za tri dni budes fit, mam to vyskusane, maly mi stale nosi nieco zo skolky a byvala som stale chora.

kvetkahorvathova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz