Ako sa volá gynekológ v Žiline na Solinkách nad lekárňou?

rqduskq
27. nov 2012

Prosím Vás, viete mi povedať ako sa volá gynekológ na Solinkách nad lekárňou? A aký je?

igiana
27. nov 2012

@rqduskq Ahoj, vola sa Wallenfels, je to velmi mily, ludsky a obetavy lekar, v zivote som lepsieho nestretla, je za prirodzene metody ne/planovania pocatia a za prirodzeny porod. Takze antikoncepciu nepredpisuje, ani odporucenie na interupciu. Na vysetrenie sa zadarmo objednava, takze necakas dlho, ale ked mas problem, tak ta zoberie kedykolvek.

http://www.forumzivota.sk/index.php?page=0&type...

PS: poprosim osoby, ktore maju chut "kydat" aj v tejto teme, nech sa idu vyburit niekde inde.

adulka82
27. nov 2012

je to fantasticky clovek a lekar v jednej osobe...ja som pri nom rodila syna este, ked pracoval v TN...je naozaj velmi ludsky, mily a prijemny 🙂 urcite ho odporucam 🙂

maminkaalm
27. nov 2012

je výborný môžem len odporučiť 🙂

rqduskq
autor
27. nov 2012

ale ja myslím na Rudnayovej ul. nad lekárňov, mal by tam byť doktor Kianička sa mi zdá ....

@maminkaalm
@adulka82

alena0305
27. nov 2012

@rqduskq Na Solinkách je aj súkromný doktor Hartel - u ňho sa platí ale ja som veľmi spokojná. Mám za sebou 2 rizikové tehotenstvá ale našťastie 2 zdravé deti.

igiana
27. nov 2012

@rqduskq ahaaa, tak prepac, zle som pochopila 😲 😀 . Tak Kianicka mna osobne nejako "neocaril". V cakarni som sa nacakala vecnost. Potratila som 2x po sebe a on povedal iba: nechajte to na prirodu 😖 . Ziadne specialne vysetrenia, nic. Tak som od neho odisla. Je taky starsi, nie velmi zhovorcivy a ja som dost ukecana a vela sa pytam, tak mi to vadilo 🙂 .

rqduskq
autor
27. nov 2012

@igiana ja momentálne chodím k doktorke Golskej, na tú si čo počula? viacej ľudí mi hovorí, aby som išla od nej preč ... ja neviem, však ten Kianička má aj sono a dobré vybavenie v ordinácii nie? Platila si veľa u neho?

rqduskq
autor
27. nov 2012

@alena0305 a koľko sa platí? kde je v zdravotnom stredisku?

igiana
27. nov 2012

@rqduskq no tak tu vobec nepoznam, ona je niekde v meste? Sono ma, ale ja potrebujem lekara s ludskym pristupom, nerada sa citim ako nejaky tovar na beziacom pase, ktory treba len opravit 😖 . Chodila som tam pred niekolkymi rokmi a vtedy som za sono neplatila, neviem ako to maju teraz. Chodila som aj k Jeznej, bola taka svojska, nebola zla, ale platilo sa skoro za vsetko a cakala si tam pol dna. Teraz tu vyzeram ze menim lekarov ako ponozky, ale konecne som nasla Wallenfelsa a uz nevymenim 😉

rqduskq
autor
27. nov 2012

@igiana no ale keď nechce predpisovať antikoncepciu, tak to nie je zas môj tip ..... 🙂 on má sono a tak? no neviem, ja som čítala zatiaľ len chvály na Kianičku, tak teraz som zase v pomykove, moja doktorka je na Vlčincoch v ŽILPO

igiana
27. nov 2012

@rqduskq tak potom nic. Ano ma sono. Aj ja som predtym pocula na Kianicku chvaly, isla som ku nemu a cely rok som rozmyslala, ze preco vlastne toho chlapa chvalia??? 😕

igiana
27. nov 2012

@rqduskq no neviem kto mu to tam naklikal 😀. Ale ved kludne chod ku nemu, vsak sa potom rozhodnes, nie je vyslovene zly, ale povedala by som ze ani dobry. Ked som potratila a prisla som z nemocnice, tak ma len prezrel, napisal cosi do papierov a skoro bez slova ma poslal prec. Nic neriesil. Mozno tie hodnotenia pisali zeny, ktore vaznejsi problem nemaju a pridu tam len s nejakou mykozou alebo predpisat lieky.

cinnamon111
27. nov 2012

@rqduskq Ja k nemu chodím. Sídli vedľa Pizze Miláno. Neplatí sa u neho absolútne za nič.....nič, nič, nič. Jedine telef. objednanie 2 eurá. To je všetko.
Pacientiek má naozaj veľa, ale napr. neodíde na obed skôr, než ich nevyšetrí. Je dosť pedantný, neblíži pri vyšetrení, alebo pri sone. Na začiatku je naozaj trošku nezhovorčivý, ale neskôr to už bolo OK.

cinnamon111
27. nov 2012

@igiana Buď rada, že ťa vôbec pozrel. Ja som potratila pri Paučinovi a ten ma ani len nepozrel a vypísal ma do roboty.

rqduskq
autor
27. nov 2012

@cinnamon111 a má aj normálne sono, nie to zospodu, ale v tehotenstve? lebo ja by som chcela aby mal môj budúci lekár sono, aby som zas ak sa mi podarí otehotnieť nemusela chodiť po celej žiline 🙂 ale nejako hádam komunikuje nie 🙂)))) dobre všetko prezrie?

rqduskq
autor
27. nov 2012

a keď sa telefonicky neobjednáš, tak sa zapisuje či ako to tam funguje?

igiana
27. nov 2012

@rqduskq ak sa neobjednas, musis prist cim skor rano, lebo sa Ti uz nebude dat zapisat, papier sa rychlo zaplni (aspon vtedy, ked som ja chodila) a potom podla toho kolka si, tak mozes aj odist a vratit sa neskor.

cinnamon111
27. nov 2012

No má sono, ja som nikde nechodila. Len k nemu. Teda neviem či budeš mať záujem o nejaké 3D alebo 4D. Lebo tie nerobí, ale môže ťa poslať tam kde ich majú. V skutočnosti to ale nepotrebuješ, lebo na klasickom sone je vidieť všetko čo je treba. 3D a4D robia na Kolečku, ale je to dosť drahé - má tam aj cenník, sestrička ti ho ukáže. Sestrička mi vravela, že on je vľmi dobrý - sonológ, alebo ako to mám nazvať. Že vraj bol prvý v ZA, kto mal certifikát a oprávnenie na vykonávanie tohoto sona . Má tam aj kopec cerifikátov a pod . Proste v tom sone sa vyzná a vidí v ňom všetko, že sa na neho môžem v kľude spoľahnúť. Myslím, že pre tehotné ženy je fakt odborník. On bol dlhé roky v nemocnici a mal na starosti rizikové tehotenstvá. Tak som si povedala, že hádam pri týchto skúsenostiach by mal odhadnúť čo najskôr, že sa niečo deje, alebo že tam nemusí byť niečo v poriadku. Preto som si ho vybrala. A naozaj, nie je to nžiaden flákač. Dosť pedantne vyšetruje aj to sono robí dlho, až som mala strach, že čo tam tak dlho čumí a nič nehovorí, že či je všetoko v poriadku, ale asi potrebuje 100% istotu, kým pacientke niečo povie. nerobí žiadne unáhlené rozhodnutia.
Spraví ti aj foto, tiež lacné len za 2 eurá. Manžela si tiež môžeš priviesť na kontrolu, sestra ho tam potom zavolá a spolu kukáte na malé. Ty ležíš a nad hlavou máš obrazovku - takú manšiu plazmu a on vám ukazuje. On má klasickú PC obrazovku kde pozerá . Zhovorčivý je fakt málo, ale zas každý má nejaké muchy. Sestra je za to ukecaná dosť.
Tam sa nezapisuje, všetci sú objednaní. Proste si musíš zavolať. jasné, že súrne prípady berie hne´d a prednostne.

rqduskq
autor
28. nov 2012

@cinnamon111 no ja čo mám doktorku Golskú, tiež nie je nejako ukecaná sama od seba, tiež sa jej musím všetko pýtať .... inak mi nič nepovie, tak je to podobné, ale ona nemá sono, musela som ísť raz na železničnú, raz do nemocnice a behať ako blázon, vtedy sa dalo ale keď mám teraz malú a chcem druhé, toto mám fakt pri dome, vidím z okna 🙂 tak myslím, že by to bolo super 🙂 ja som platila za prvú fotku sona zospodu 7 euro, potom v nemocnici za dve 7 euro ..... a doktorke som včera platila 2 eurá neviem za čo, však som sa normálne zapísala a 1 euro za prezervatív čo použila na sono .... takže tam tiež zakaždým platím ..... pokiaľ je dobrý odborník, tak by som rada k nemu šla, uvidím, či berie a ako to mám povedať mojej doktorke? sa bojím ako to prijme, či mi nevynadá ...

igiana
28. nov 2012

@rqduskq neboj, pokial slusne oznamis lekarke, ze by si si chcela prelozit kartu, lebo mas gynekologa pri panelaku a je Ti to pohodlnejsie... ja som to tak riesila a nikto sa nehneval. Oni sa zvyknu tvarit trochu urazene, ale to prezijes 😉

rqduskq
autor
28. nov 2012

A ako vyzerá ten Kianička? nemáte foto :D :D :D

rqduskq
autor
29. nov 2012

@cinnamon111 a ako vyzerá? nemáš foto?

cinnamon111
29. nov 2012

foto dokotra...?? Nie , to teda fakt nemám 🙂 . Ale taký starší pán, menší v okuliaroch.