Ako sa Vám zmenil život keď ste dostali depresie a poruchu osobnosti moc tomu nerozumiem čo sa so mnou deje ale ja som úplne iná dakedy len revem alebo som ako kameň potom mám bludy v hlave a stále dookola to isté bojím sa čo bude so mnou ide mi to na nervy..napíšte mi budem rada aké máte pocity či tiež to isté prežívate..dakujem
@mirka_8 je to tazke, vyhladaj odbornu pomoc.
Avsak zaklad je upratat si myslienky v hlave a zmeni sa zivot. Kez by si to ludia uvedomovali.
Vela psychickych problemov zacina negativnymi myslienkami, ktorym clovek dava pozornost. Vacsinou sa jedna o emocie, ego - urazenost, lutovanie sa a fnukanie. To je vacsinou spustac.
Samozrejme, ze mozu byt spustacom aj fyzicke problemy. Ale vacsina nemoci je podmienene emocionalnym stavom cloveka.
@antonka321 áno som
@roja01 rok sa snažím aj do práce chodím lieky beriem prídem si ako pokusny kralik aj s toho som nervózna ako som začala užívať nové ad čo som mala za stavy pri nich a s tým mám pocit že mi boli pridružené nové diagnózy a to mám neustále v hlave teraz je to obdobie kedy som to minulý rok užívala..
@antonka321 už som aj doktora zmenila
@mirka_8 ake bludy mas v hlave napr?
@bosorka2302 prečo sa pytate