Ahojte, ako sa Vám prejavoval vred na žalúdku ? Som objednaný na gastro len ma to zaujíma aby som to mohol vylúčiť
Osobne ja mám zahu dosť silnú , občas bolesti žalúdka. A že mám dosť vredov v žalúdku.
žal. vredy bolia v noci... okolo 1 hod. v noci sa prebudíš na bolesť...
Ja neviem či mám vredy možno niekto z vás bude vedieť. mne sa často grga a mám také cudne pocity v žalúdku ani neviem či bolest možno taká slabá
moze to byt hocico, aj helicobakter, intolerancia na nieco.
@negymama vred je asi veľmi bolestivý nie ?
vacsinou az vtedz ked zacne pri podrazdeni krvacat. Nie vzdy to musia byt extra bolestive stavy. zalezi na mnoystve vredov a ich stave.
@negymama jasme chápem v stredu idem ma gastro ale bojím sa do vredy čo bude
Môj trinásťročný syn má vredy na dvanástniku, spôsobil mu to heligobaktér. Po jedle mal silné bolesti, v noci sa tiež budil na bolesti a potom sa aj vyvracal. Niekedy nevedel, či je to začínajúca bolesť alebo hlad. Chvalabohu mu to zistili gastroskopiou a má nasadenú liečbu. Teraz si pochvaľuje ako mu je dobre a teší sa, že bolesti ustúpili.
Ak ti nic nezistia, daj si robit potom aj SIBO test. A ak mas traviace problemy odporucam Mastichu 3x denne pred jedlom, dat si par tyzdnov kuru. Na nezaplatenie 🙏
A nemusis mat hned strach. Moze to byt hocijaka blbost. Hlavne treba studovat troska ohladne stravy, hlavne menej cukru, ziadne sladene napoje ci vysoko spracovane potraviny. Aj nejaka doba bez mliecnych vyrobkov ci bez peciva vie urobit divy. No ale hlavne, nech ti na tom gastre aj poberu vzorky, lebo nie vzdy tak urobia 🙈
Ďakujem Vám všetkým ❤️ mávam aj panické ataky a často som sám doma a hneď myslím na to najhoršie potom si domýšľať rôzne scenáre 😞 chodím psychológovi a beriem aj magnezium
Okrem psychologa a magnezka robis este pre seba nieco kvoli tym atakom?
@liv1 tak snažím sa myslieť pozitívne a tak akože nemám často ataky ale tak je to nepríjemne. Máš nejaké rady ?
Co sa tyka uzkosti a panickych atakov tak denny pohyb, cerstvy vzduch a zdrava strava, cim menej cukru. Meditacie, dostatok spanku a to co uz robis, psycholog. Tak drzim palce 😊
@liv1 jasne chápem, snažím sa aj zdravšie jesť schudol som 8 kíl za čo som aj rad keďže som mal nadváhu. Chodím aj so psom von ale tak nie stále sa dá chápeš
moj syn mal zistene na gastro /sonda do zaludka a tenk. creva/ zaciatocne stadium zaludocnych vredov. Prejavovalo sa to nevolnostou po jedle, hlavne ak sa viac najedol, bol slaby, az zbelel okolo ust. Musesl si lahnut aspon na polhodinku.
Inak zvladol gastro bez oblbovaka naostro ako 8,5 rocny! velmi ho chvalili, ze to sa u tak maleho pacienta zriedka vidi.