Ako sa vám prejavoval žlčníkový záchvat?

maria1023
4. máj 2024

Ahojte, ako sa vám prejavoval žlčníkový záchvat ? Alebo pripadne ako ste prišli nato že máte problém zo žlčníkom?

kacena4
4. máj 2024

zvracanie do vycerpania, bolesti take silne ze som nevladala chodit... a to ja znesiem vela

gaaaa
4. máj 2024

Bolesť na pravej strane vyrážala mi až pod lopatky,hrudníka nevedela som sa ani nadýchnuť. Myslela som si že mám infarkt.Na pohotovosti mi pichli injekciu začala som vracať penu večer naspäť už mi dali infúziu hneď sa mi uľavilo.To bol prvý a aj posledný záchvat pred operáciou. Pustili ma pod podmienkou,že hneď ráno pôjdem na chirurgiu objednať sa na operáciu. Tak aj bolo a o tri týždne bol žlčník von.

vyrovnanaosoba
4. máj 2024

Prvý záchvat len slabý, bolelo ma v trojuholníku medzi prsiami, taka tupá bolesť, dala som si pankreolan, nezabral, potom algifen kvapky a prešlo. Druhý záchvat po polroku, vracala som do vyčerpania, bolesť ani neviem čoho všetkého, cele brucho, chrbát. A zožltla som. Upchal sa mi žlčovod. To nejak pre liečili infuziami, a potom po roku som tak vracala, do vysilenia, že ma v bezvedomí rovno brali na operačnú sálu. Keby som mohla vrátiť čas, idem hneď prvýkrát na operáciu a vyhnem sa tej bolesti, ktorá bola 1000x horšia ako pôrod a bolesť zubov.

xsuzannex
4. máj 2024

Ostra bolest v strede v tom trojuholniku. Nedalo sa mi ani nadychnut, ani vystriet, nic. Bola som tehotna tak som mohla max buscopan.. nejaky cas po porodesiel zlcnik von..

vitacalcin
4. máj 2024

@maria1023 ja to môžem prirovnať k pôrodným bolestiam

barka1
4. máj 2024

@maria1023 ako keby mi niekto skrucal celý trup, horšie ako porod. Nemohla som si najst ziadnu polohu - stát, sediet, lezat, všetko bolo zle. Raz som aj zvracala. Trvalo to možno hodinu. Ne nevedela som, co to je. Lepší muž než moj ex by mi možno zavolal aj rzp. Ked sa zopakoval 3x za polrok, šla som k dr a na sone mi zjistili nieco na žlčníku. Piesok či drobné kamene. S ex som sa rozišla (=prestal stres), zrušila akekolvek vyprazane a mastné jedla a už sa záchvat neopakoval. Občas testujem (hranolky, smazak, tatarka), ale býva mi potom tazko.

maria1023
autor
5. máj 2024

@kacena4 bolesti ste mali v oblasti lopatiek?

maria1023
autor
5. máj 2024

@barka1 mne je od včera strašne zle. Bolia ma strašne lopatky brucho aj kríze mam dostať menzes ale zatiaľ nič.

vyrovnanaosoba
5. máj 2024

@maria1023 no asi to nebude žlčník, keď bolia lopatky, bolesť žlčníka začína prudko a skôr v oblasti ako je pažerák, trojuholník, pod rebrami. Až neskôr prechádza do celého brucha, chrbta. Ak neprechádza bolesť, zajtra choďte k lekárke.

kukulienkalenka
5. máj 2024

ja som mala záchvat pred 3 dňami a začalo to od pravého rebra až do stredu hrudníka,lopatiek a pravého ramena.

maria1023
autor
5. máj 2024

@vyrovnanaosoba no áno len mňa aj strašne kríze dneska bolia. Hlava ma boli

maria1023
autor
5. máj 2024

@vyrovnanaosoba tak všetky vyšetrenia mám za sebou. Mám problém aj s hrudnou chrbticou, zistili mi kyfozu.

vyrovnanaosoba
5. máj 2024

@maria1023 čiže to nie je žlčník