Ahojte ako sa u vás prejavuje a čo vám pomáha aké lieky?
Tusim je tu aj novovytvorena skupina Panicke ataky. No celkom by to zaujimalo aj mna ze ci su na to nejake volnopredajne lieky.
nemám žiadne lieky,dosť dávno som mala xanax ako takú poistku,ale ani som to neotvorila.
Tlaky na hrudi, busenie srdca, tlaky v hlave, studeny pot, niekedy trpnutie a extremny strach o zivot. Chvalabohu momentalne uz vyse roka bez uzkosti a liecby.
Tak ja uz mam panicku poruchu skoro 10 rokov, mala som 3 obdobia liecby a medzi nimi boli obdobia kludu (2-3 roky). Ja uz viem, ze ked to pride a stupnuje sa do uzkosti, zajednavam termin u dr. a zacinam liecbu. Ak sa ti to stalo raz, alebo z casu na cas sporadicky, a zaberie vysoka davka magnezia a ine ochorenia su vylucene, tak nemusis nic riesit. Ale v mojom pripade to prerastlo do neustalej uzkosti a nespavosti, tak tam nebolo o com. Antidepresiva niekolko mesiacov, na zaciatok aj xanax.
Neviem ti síce odpovedať, ale na facebooku je skupina "Psychoterapia a psychoporadenstvo" , a tam môžeš napísať anonymne otázku. Tak ti možno viac ľudí zareaguje.