Ako sa u vás prejavoval vysoký očný tlak?

lajka65
9. jan 2022

Závratmi?akoby ste mali problém zaostriť a potom dostanete závrat?bolesť hlavy?

marticka85po
9. jan 2022

Očná migréna,nasledne zvracanie,a celkovo bolest hlavy,migrena

lajka65
autor
9. jan 2022

@marticka85
@marticka85po ja mám závraty ,migrenozna bolesť hlavy a akoby pocit napnutych oči ...môže to byť?

lajka65
autor
9. jan 2022

@lajka65 problém zaostriť a keď zistím na daný predmet z blízka tak sa mi začne točiť v hlave

lajka65
autor
9. jan 2022

@lajka65 akokeby pocit napnutych oči .....a prednedávnom som mala pocit suchých oci

lajka65
autor
9. jan 2022

@lajka65 a ešte nevoľnosť ,napísanie na vracanie ale len ráno

marticka85po
9. jan 2022

@lajka65 moze byt,mna velmi bolievali oci a migreny som mavala az 20dni v mesiaci.akonahle som dostala liecbu-kvapky tak to prestalo.zavraty som nemala ale moze to s tym suvisiet.

marticka85po
9. jan 2022

@lajka65 vracanie z bolesti? Ja som vracala vacsinou vtedy ked prisla niekolkodnova migrena a nezaberalo nic od bolesti a preto som zvracala lebo ta bolest sa nedala uz vydrzat

lajka65
autor
9. jan 2022

@marticka85po ja nemám stále migrény ale ráno sa zobudím obliekam deti do škôlky potom mám na pár sekúnd pocit napnutych oči ,keď napríklad viaz topánky,začne má napínat na zvracanie ,ale len napína a následne mám závraty .keď večer kukám na tv trocha musím zostrovat lebo sem tam vidím rozmazané .keď dlhšie chodím tiež problém zo zaostrenim a závratmi

marticka85po
9. jan 2022

@lajka65 a uz si bola u ocneho? Popr.zavraty mozu byt aj z krcnej chrbtice

lajka65
autor
9. jan 2022

@marticka85po na očné som ešte len objednaná.a krčnú chrbticu mám za sebou 3 masáže vraj už ju mám ponapravanu,CT hlavy v poriadku ,krvné testy v norme ,ORL v poriadku,budem žiadať mr hlavy a krčnej chrbtice ešte lebo takto sa existovať nedá každý deň

marticka85po
9. jan 2022

@lajka65 verim,musi to byt neprijemne

tyler91
29. nov 2022

Pripojím sem svoju otázku, už vyše mesiac mám migrény pocity na zvracanie a bolesť mi zasahuje do očí, cítim akokeby tlak v očiach, môže to byť ten Vysoký tlak? Mám 28,nenosím okuliare, nikdy som nebol na očné vyšetrenie