Ako sa rýchlo zbavím herpesu na perách?

drobec_l
18. jún 2014

Ahojte baby prosím poradte čo je dobré na rýchle uzdravenie herpesu , dnes sa mi objavili malé pluzgieriky zatial to natieram iba alpou

nextik
18. jún 2014

Mne to zahojilo MMS za 1 den a to som tym trpela dost casto - nielkoko krat do roka. od vtedy nic. ak nie tak klasika - zovirax a cim skor zacnes liecit tym lepsie.

drobec_l
autor
18. jún 2014

@nextik zovirax hm musím behnut do lekárne 🙂 Mám mesačného drobca doma takže musím to čo najrýchlejšie zlikvidovať 🙂

nextik
18. jún 2014

no nie je to nic prijemne - ale cim skor tak tym lepsie. tu je na fore cela tema o MMS skus si kuknut aj to. Kebyze si od nas tak ti aj donesiem.

bifiz
18. jún 2014

Občajný babský recept...a to kvasnice trošku vody aby to bolo mazľavé a natreť, ked uschne znovu a znovu..toto je dobré ak už sú pľuzgieriky pekne ich vysuší. Je dobré užívať Bkomplex. Ak je herpes vysušený potom už len natierať kalciovou masťou. Teda aspoň ja som mávala herpesy často , vo veľkom rozsahu, vyskúšala som snáď všetky mastičky a nakoniec pomohlo toto a vždy rýchlo to prešlo.

stefka33
18. jún 2014

@nextik Prosím ťa a čo to je MMS?

nextik
18. jún 2014

@stefka33 kukni si tu na fore.

aristka
18. jún 2014

@drobec_l kvôli herpesu nemusíš do seba nalievať savo tjMMS na koni prezentované ,vysúšaj benzoliehom ,nasaď si b komplex a ak máš sudokrém natri ...a hlavne nelej do seba hlúposti....

bronia13
18. jún 2014

mne nikdy nic nepomahalo az kym mi sestra neporadila med, mne to zaraz zaberie

enyaa
18. jún 2014

najviac kombinacia vectavir a b komplex 🙂

simca06022011
18. jún 2014

nechtikova alebo propolisova tinktura+ nechtikova mast alebo thermal krem na opary 🙂 u mna zabera na 100%

daduska132
23. jún 2014

ahojte na takéto veci a na kútiky a na podobné veci je dobrá biolampa... kupovať to len k vôli tomu je asi trošku drahé ale ak máte niekto doma alebo máte možnosť si od niekoho požičať tak určite odporúčam vyskúšať =)