Ahojte, treba nieco specialne na magneticku rezonanciu? Budem normalne vo svojich satach? Ci budem naha? Dakujem
MRI coho ti idu robit ? doma nechaj kovove veci sperky a daj si podprsenku bez kostic
ja som bola bez podprsenky.
len v nohavičkách, a dali mi plášť.
Záleží čoho MR ,ako bolo spomenuté vyššie nič kovové, bielizeň prípadne leginy ,tričko to nechajú ak sa picha kontrast treba prísť nalacno. To by ta vopred mali upozorniť
@janka_266
@loginexistuje
@mondolina
@monillia dakujem! Idem s krcnou chrbticou.
Bola som v teplakoch a sportovej podprsenke..
tak normalne leginy sportovu podprsenku nebudes sa vyzliekat aspon ted dr magnet sa nevyzlieka
Robili mi MRI krčnej chrbtice bola som riadne oblečená
Každý kov dole - náušnice piercingy pracky.. Podprsenka len športová kde nie je žiadna pracka takisto gatky. Šaty normálne svoje ale tiež bez kovu. Keď máš červené tattoo údajne nemôžeš ísť vôbec. Z respirátora si tiež výber pliesok mňa na to upozornil doktor mňa by vôbec nenapadlo ze aj tam je kov. Žiadna sponka ani nič také. Mne tam bola zima. Mala som legíny a tričko ale mrzla som. Určite vezmi ponožky aj dvoje keď sa dá.
@monillia mne aj dávali kontrastný látku a nebola som nalačno. Áno nič také nespomínali. Ja som len malá prípravu kvôli prípadnej alergií..
Absolvovala som MRI krčnej a mozgu viac krát a po 1.vyšetreni som sa už poučila. Ako píšu dievčatá vyššie, žiadne kovy - náušnica, sponka, prsteň,.... Oblečko najlepšie športova podprsenka, alebo som mala letné tielko iba na ostro a nohavičky. Rúško je lepšie ako respirátor kvôli dýchaniu, keďže som ešte mala na hlave aj akúsi helmu - klietku. Z rúška ale treba tiež vybrať pliešok.
Veľa štastia! A mysli tam na niečo pekné 🙂
@matus7030
@elenajezova
@sszuzu8 vysledky si treba vypytat?
Pred vyšetrením sa zvyknu pýtať či a na aký mail zaslať,prípadne si prídeš vyzdvihnúť. CD dávajú zvyčajne hneď, niekde automaticky posielajú k dr výsledky. Treba sa informovať na konkrétnom pracovisku
@monillia dakujem pekne!
Ja som si prišla po CD osobne a popis MRI poslali lekárovi, ktorý mi dáva žiadanku na vyšetrenie.
Mne výsledky prišli emailom 🙂 a CD dali hneď pre neurológa
dcerka chodi pravidelne, je oblecena len davam pozor aby nemala nic kovove, gombiky, zips, kostice v podprsenke… normalne mozes mat tricko nohavice
Kovové veci nechať doma, tričko a nohavičky vám nechajú 😃a možno aj ponožky.