Dievcata,ako sa vam to podarilo? Ja som mala pred tehotenstvom 62kg vyska 165cm..tato vaha mi vyhovovala,pribrala som pocas tehotenstva 16kg a tyzden po porode uz som ich nemala..no ako som bola doma,pribrala som 20kg🫣
Velmi by som chcela schudnut,do mnoho veci nevojdem,ale neplanujem si kupovat nove oblecenie lebo stale verim ze to dam,len sa neviem do toho dokopat..
Zacnem a vydrzim tyzden,dva a zas do toho spadnem..akoby som bola zavisla na jedle alebo ja neviem,proste nudim sa,tak jem..alebo vecer pri telke,tam sa to pokazilo vzdy..
Manzel mi nepovie,ze som tucna,ale povedal mi ze som bola chudsia..snazim sa nejako motivovat,no stale zlyham😐co pomohlo vam?
Najdi si aktivitu ktora ta bude bavit. Chudnut sa da aj inak ako len klasickym cvicenim. Gro chudnutia je v strave, resp musis viac spalit ako prijat.
Mozno sa utesujes jedlom po veceroch? Aspon pri mne to takto fungovalo. Ale nakoniec som sa dokopala, proste som sa jedneho pekneho dna zatala, aj ty sa musis. Nikto iny to nespravi za teba, ak si so svojim telom nespokojna, tak s tym rozhodne treba nieco spravit. 🙂
Ako píšu vyššie... raňajky, večera o 18 hod. potom len vodu, skús smoothie- kombinuj čo ti viac chutí,,, mrkva, cvikla, citron, pomaranč, žihľava..... jablko,, goji, Chia semienka, ovsené vločky, škorica, brusnice, čučoriedky..
Začala som jesť častejšie strukoviny- bielkoviny a nemám tak kchuť na sladké. Občas zjem bábovku, kokosové guličky, čokoládu- 2 tabličky, nie celú. Perníkový koláč- 2 kúsky. Menšie porcie jedla.. Zelený čaj. Matcha čaj- ale nie na lačno!
Organizmus si na to zvykne.
To by podľa mňa otázka mala skôr znieť, Ako sa prinútiť nevyjedať. Základ je predsa to, že musíš prijať menej, ako spáliš. Bez toho sa nepohneš. A keď nemáš dostatok pohybu, cvičenia, kde by si to mala spáliť, tak cesta je jedine v zmene stravy.
Vieš čo mne pomohlo? Že som vyradila zo slovníka slová - donútiť a musím a miesto toho som si povedala chcem a dokážem. Veď ide o moje zdravie a samozrejme aj sebavedomie. Držím palce, dá sa to.
ake velke je teraz dieta?
@mabenn maly ma 3 roky
Dievcata,vsetko ovladam,aj kaloricky deficit,aj zapisujem jedla do KT,bola som aj v programe schudnisdave…akoze na chvilu zabralo a potom zas..najhorsie je pre mna obdobie pred menzesom,to jem piate cez deviate..asi fakt len pomoze zatat sa a ist do toho
Navys bielkoviny. Ked chces, kukni moj album v profile, ako sa stravujem. Od noveho roka som sla z 84kg na 71kg pri vyske 167cm
Kamoš keď je spln a nov, ide skôr spať, lebo by vyjedol chladničku. Kamoška cez spln a nov pije len vodu a a čaj. Inak by pribrala.
No ty máš malé dieťa,, stravu obmedz. Keď si i naložíš na tanier, nezjedz všetko, odlož na neksôr. Jedz menšie porcie 5x za deň. Na teba vplýva menzes... Ak si hladná, napi sa vody, oklameš žalúdok. Zo začiatku to bude ťažšie,, ale zvykneš si.. Povedz si: Chudnem...
Ako to vyzera u teba v KT? Aky mas denny prijem? Ja si znacim do KT, A ked mam vyvazenu stravu, absolutne nemam chut na sladke alebo po veceroch este vyjedat.
Ja som mala napríklad 168 cm a 62 kg a mne to teda vôbec nevyhovovalo, ja som bola taka guľa :D ... Tak som len upravila stravu, žiadne také, že nejem sladkosti, nejem pečivo, nejem koláče a rezne ... Ja som si práveže všetko toto dopriala, ale hádzala som to do kalorických tabuliek a každý deň som si dala 6 km rýchlu chôdzu, beh neznášam ... Posledné jedlo o 18:00 prvé jedlo 10:00 mala som aj takú prácu, že som začínala až na 10 tu, takže mne toto 16 hodín nejem a 8 hodín jem vyhovovalo ... A vždy som sa tešila na raňajky, pretože ja som kedysi neraňajkovalo a takto som sa prinútila ich jesť, že telo si pýtalo ... A vždy som kontrolovala, aby som bola v deficite ... Schudla som na 58 a potom 2 mesiace ani ťuk, proste ma to už aj veľakrát demotivovalo, že sa váha nehýbala a potom som schudla na 53 a to mi už ľudia vraveli, že je to moc ... Prestala som si jedlo vážiť a vôbec som nepribrala naspäť, ale toto som schudla cca za 9 mesiacov ... Za ten čas, som sa naučila jesť menšie porcie, vôbec som už nebola taký pažroš, ako kedy, takže mňa to naučilo menej jesť ... Potom prišlo tehotenstvo, pribrala som 16 kg z toho 10 ostalo v porodnici a 6 kg som schudla naspať hneď ... 2 a pol roka od pôrodu mi to skáče, dnes som sa zrovna postavila na váhu a mám 56kg ... ale pohyb som uplne minimalizovala, nakoľko na ihrisku s dieťatom v piesku moc krokov nespravím :D :D