Ako sa prejavuje mimomaternicové tehotenstvo?

6. sep 2020

Dobrý večer chcem sa opýtať otázku na ženy ktoré majú skúsenosť ... som v 5 tt keď mi začala meškať ms mala som slabšie bolesti v podbrusku ale to som neriešila mam aj výtok biely zo začiatku bol trosku do žltá teraz je biely a vodnaty lenže mam bolesti ako keby v bokoch alebo ako to opísať na stranách podbrusku nie veľké ale cítim to od včera hlavne keď ležím na boku alebo keď urobím prudké pohyby keď si kychnem to cítim stále len ležím lebo je to nepríjemne mam aj pálenie pri malej potrebe čo nechápem vôbec ... môže ísť o mimomaternicove ? Idem lekárovi v utorok tak sa chcem spýtať či ste mali nejaké takéto príznaky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pukanec123
6. sep 2020

Áno na začiatku tehotenstva je to normálne, ja som to tiež mala, sú to úpony maternice, pri prudkých pohyboch, kýchani a pod prudká bolesť, ktorá po pár sekundách prejde. Je to normálne, maternica sa začína pomaličky rozťahovať, neskôr to prejde. Je to po bokoch, ako keby v slabinách. Ak je to teda ono, lebo toto je normálne ale takto ti ťažko človek poradí, môžeš mat do toho aj zapálený mechúr.

autor
6. sep 2020

@pukanec123 práveže stále to cítim ide mi to do bokov do krížov a niekedy hore do rebier musím ležať rovno neviem čo to môže byt a niekedy mam takú ako keby kopačku ako keby ma niečo koplo ale neboli to len to je take že sa zľaknem

pukanec123
7. sep 2020

No radšej zbehnú k doktorovi, nech tá pozrie; lebo ak to neprestáva tak to tie upony nebudú 😏