Chcem sa opytat, Mentruaciu som mala pravidelnu hned po po sestonedelí presne na dátum bez meskania posledný mesiac mi prvý krát meskala 7 dní alebo sa mi proste len presunula ovulácia... Tento mesiac som to mala dostat 13.mája a stále nic. ... Jasné stresu bolo teraz viac ako inokedy, ale mne to nikdy nemeskalo zo stresu.... Malá mala práve jeden rok a príde mi cudne, ze by mi to práve teraz po roku hormonálne skákalo, ked som Ms dostala zu hned po sestonedelí... Necítim tehotenstvo ani to neriesim proste som uz mam tri deti a vzdy som to presne vedela... Mohlo by to byt cystou? Ja ziadne bolesti ani nic abnormalne neevidujem .... Iba par dni pred tym ako to mali prist som mala v podbrusku Ms bolesti co normalne nemavam a klasicky nafuknuta ... A chut na vsetko ako pred Ms taka klasika. Prejavuje sa nejak cysta? Mam termin az o dva tyzdne je to v pohode ked mi to tak dlho meska-.... Nikdy mi to tak dlho nemeskalo okrem Th ale to fakt vylucujem...
@sylwi23 ja cystu mám: v 09/2016 mi začali bolesti, nereišila som, neboli obrovské, pripisovala som to aj ovullácii, ale v 11/2016 som začala špiniť mimo môjho cyklu, hocikedy+ jemné bolesti, neriešila som to lebo som mala aj tak ísť na preventívku, ale snažili sme sa o dieťa a stále som nebola tehotná, tak som tak podvedome cítila, že niečo nieje v poriadku, cysta v 02/2017 mala 3cm, antikoncepciu som nemohla brať, bývalo mi z nej zle a v 05/2017 mi našli aj krvnú zrazeninu76mmx24mm, takže idem na laparoskopiu dať to von. Uvidíš keď pôjdeš k gynekológovi, nič nepodceňuj hlavne a počúvaj svoje telo...ešte dodám od novembra som mala na brade vyrážky malé, nesvrbeli, naké pupienky naplnené vodou, okolie bolo ružové na pravej strane a dočítala som sa podľa akupunktúrnych bodov, že to sú prosblémy s ľ.vaječníkom a tak aj bolo. Kožná mi dala lieky a blbosti, mastičky a ani som ich nebrala keďže mi našli cystu na ľ.vaječníku...💃
ja som tiež mala cystu a okrem toho že mi neprišiel menzes (až po kým ju nevysali) som nemala žiadne komplikácie, ani príznaky, ani bolesti, ani nič.
ahojte dakujem za Rady Test som si dnes ráno robila a ako som aj hovorila tehotná nie som co je super. Oliva001 ja mám to isté ziadne bolesti ziadne spinenie nic a Ms zu skor 3. tyzden nikde... Pred Ms som mala len bolesti a vyrazku na brade ako vzdy pred Ms proste pred 13. by som dala ruku do ohna ze to dostanem nasledujuci den a potom nic len pocit nafuknutia ostal a aj pre Ms bolesti vsetko zmizlo...Takze mam obavy co to je sakra je lebo Ms som mala cely rok presnu ako hodinky . Dokonca som vedela o ovul. Je pravda ze posledne dva mesiace mame strasne stresy riesime byvanie a stahovanie ci ano ci nie a stale sme na cestach ....Odvtedy co som v strese mi to blbne...Ale nikdy predtym som s tym nemala pre stres ziaden meskajuci problem...dakujem
Ja mam nieco podobne az na to ze menzes nie a nie dostat uz 2mesiace po odstaveni babatka od mlieka a kazdy den citim ze zajtra uz pride a nic....a pms s prestavkami uz 2hy mesiac😯cysta by nemala robit sarapatu tiez som mala ale nemala vplyv na menzes chodil mi pravidelne.no neporadila som len som sa postazovala aj ja😑