Ako sa prejavuje chronický zápal dutín?

bubo551
11. nov 2020

Dobrý večer. Prosím Vás ako sa u Vás prejavuje chronický zápal dutí? . Ja stále po nádche ešte dlhé týždne sa cítim slabo a unavená. Mávam zvýšenú teplotu a zväčšené nosové musle. Zápal dutín mi spôsobuje vybocena prepážka.

petulik92
11. nov 2020

@bubo551 ahoj, ja mám zápal dutín už pól roka, nechcelo sa to doliečiť aj keď to chvíľu ustúpilo, potom sa to opäť zhoršilo a prišlo to až do štádia silného hnisu z nosa. Dr mi predpísala atb, zápal ustúpil.
.. Únava nič iné

evora
11. nov 2020

Chod na operáciu. Ja som sa trápila 10 rokov, stale nádchy ktoré nešli doliecit, bolesti, hnisavé sople, ucho...odkedy ma minulý rok zoperoval super dr v Leviciach, okrem 1 chrípky som nebola chorá. Dovtedy cca 4 krat rocne angína a k tomu 4 krat nádchy, ktoré trvali aj mesiac. Je to bolestivé, asi najhoršia bolesť aku som kedy zažila, najmä vyberanie tamponov po operácii, ale stalo to za to. Neverila som, ze budem môcť dýchať oboma nozdrami...a ze nebudem mat nádchu a bolesti hlavy vždy mesiac od prvých príznakov.

kattien1992
11. nov 2020

Odporúčam operáciu, mne neskutočne pomohla 🙂

eriksonka1234
11. nov 2020

@bubo551 aj mne operácia pomohla, to predtým nebol život ale trápenie. Každý mesiac zápal, bolesti ani oči som nevedela otvoriť. Stále Atb, teploty, prepichovanie, odsávanie ..Ja som mala zápal klinovej dutiny, dosť vážna operácia, ale odvtedy sa môj život zmenil o 100 stupňov.

eriksonka1234
11. nov 2020

@evora detto

kaci311
3. mar 2023

kaci311

Dnes o 08:24
Prosím vás je tu niekto po Fess operácii? Som mesiac a pol po operácii a trápia ma znova bolesti , pripuchnute okolie nosa a oka mám stále, neviem či je to normálne, avšak na poslednej kontrole v nemocnici mi povedali, že po ORL stránke má už nemá čo bolieť, že to bude trojklany nerv tak ja neviem... Neviem ani či som naozaj pripuchnuta alebo mi to také ostane už naveky po tej operácii že jednu stranu mám málinko inú ako druhú...mala som rozsiahlu operáciu, odstraňovali zhrubnutú časť sliznice v nosnej dutine a čeľustnej, záver z histologie bol chronické zápalové veľmi ťažkého stupňa...hnis som tam chvála Bohu nemala... Po operácii som brala dvoje antibiotika, stery z hrdla nosa negatívne... prosím ozvite sa ak máte niekto skúsenosť alebo podobné ťažkosti...