Ahojte, prosím vás bola som u gynekológa a ten mi predpísal duphaston. Povedal mi že ho mám začať brat na 15ty deň cyklu a do 25 dňa cyklu čiže 10 dni. Menštruáciu som dostala predvcerom večer pred spaním , ale to bolo len veľmi slabé krvácanie prvý deň je to slabé a rozbehne sa to az na druhý deň tak sa chcem pýtať či sa to ráta iba od včera rana alebo už od predvcera večera keď to začalo ? Vôbec neviem prepáčte za blbu otázku ale pýtam sa to kvôli tým liekom že či ich mám teda začať brat 2.jula alebo az 3.jula. Ďakujem pekne za odpovede
@rosalie1411 ďakujem pekne ale už predvčerom som mala od rana bolesti brucha už som vedela že to každú chvíľu príde a prišlo to večer okolo siedmej ale len slabucke , a od rana už poriadne tak neviem ako to rátať teraz 😁
@emi_emi159 keď dostaneš slabú MS po šiestej večer tak sa za prvý deň cyklu považuje až ten nasledujúci
Je uplne jedno ci ich vezmes druheho alebo tretieho
@emi_emi159 ja som mala presne takto isto.. Spinenie začalo večer a krvácanie sa rozbehlo ráno. Dr. Povedala, že treba rátať až od rána, t. J. Odkedy reálne začalo krvácanie.. Takže rátala by som od rána ako 1dc 😊