Ako sa odhodlať ísť k psychologičke?

30. nov 2022

Ako sa odhodlat ist k psychologicke?mam aj vymenny listok od obvodnej, lenze mam stres este vacsi ked mam ist k psychologicke aj ked viem ze ju potrebujem.Mam taky blok ze to je proste hanba, zijem na dedine kazdy kazdeho pozna, samozrejme ze psychologicka je v meste ale aj tak mam zle pocity z toho ze ked ma niekto uvidi tak to bude vediet cela dedina..

petamich
30. nov 2022

ak ti je prednejsie co si myslia iny ako tvoja pohoda a mentalne zdravie 🤷‍♀️ mne osobne je to u prdele, co si kto mysli

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
3009
30. nov 2022

Však choď psychologičke do iného mesta.

koniarova
30. nov 2022

Skús jej najprv zavolať. Sú tam tak dlhé čakacie doby,že keď ti povie termín,ešte budeš rada,že ťa vôbec zoberie. 😁

komplikovana
30. nov 2022

Kazde cudo 3dni trva ako sa hovori. Aj keby sa v dedine dozvedeli, no a co. Ide o tvoje zdravie, tak mysli najprv na seba. Normalne vezmi telefon do ruky, zavolaj a objednaj sa. Vobec to nie je hanba. Keby to bolo mozne, kazdemu jednemu cloveku by sa sedenia u psychologa zisli. Druhi ludia tvoj zivot neziju, ale iba ty sama. Odvahu a drz sa. Moze byt este horsie ako ohovaracky po dedine?

autor
30. nov 2022

Dakujem idem sa objednat

daniela2202
30. nov 2022

To absolútne nerieš, kto ťa uvidí, je to úplne normálné, je to doktor

jamimo
30. nov 2022

Skúste sa opýtať samej seba. Na kom skutočne záleží? Na mne, mojom duševnom zdraví a existencii? Alebo na ľuďoch z dediny? Aká hanba? Tak to potom aj ľudia s nádchou, diabetesom, epilepsiou, zlomenou nohou... sa majú hanbiť? Sú to pre vás cudzí ľudia, nie ste povinná hrať rolu poslušného dievčatka, robiť a správať sa tak ako ostatní očakávajú. Pravdepodobne vaša duša prežíva ťažké obdobie, preto ju potrebujete liečiť, pomôcť jej. Už len z tých pár riadkov tuším, že práve vy máte absolvovať psychoterapiu. Povedie vás ako mať rada samu seba, ako byť asertívna, ako kráčať životom s iným pohľadom a nadhľadom aj vo veľmi ťažkých situáciách. Boli by ste prekvapená koľko ľudí absolvuje psychoterapiu, pre pokoj, mier a slobodu v duši, pri riešení mnohých problémov, pre ľahšie fungovanie v živote. Ja osobne odporúčam každému. Vidíme to tu denno denne v diskusiách, napr. Ako povedať svokre nie, ako prežiť vianoce, ako prijať chorobu, úmrtie, postihnutie, závislosti v rodine, nevera, finančné problémy, komunikácia v kolektíve, rodine, urážky, mobing, bossing, sexuálny harašment, ako vyhovieť, nevyhovieť, ako sa opýtať, ako riešiť to či ono... Dostali ste najkrajší dar, dar života, je len na vás ako s ním budete zaobchádzať. Ak druhým hovoríte áno, sebe hovoríte NIE. Držím palce, buďte statočná. Možno si o dva roky spomeniete na môj príspevok a poviete si, že návšteva psychológa bol ten najlepší krok v živote, ktorý ste mohli pre seba urobiť. A to ma teší. ❤️

matabb73
30. nov 2022

Vykašli sa na ľudí čo si myslia. Keď si zlomíš nohu, tiež sa budeš hanbiť ísť na chirurgiu? Psychické ochorenie je ochorenie ako každé iné. Ja som tiež chodila k psychologičke keď som mala úzkosti a veľmi mi to pomohlo. Ja som o tom normálne verejne hovorila a u všetkých som našla porozumenie. Určite ti to odporúčam keď máš potrebu tam ísť. Aj môj syn chodil kvôli ADHD a tiež tam chodil rád, lebo cítil, že mu to pomáha.

autor
30. nov 2022

@jamimo dakujem za krasne a povzbudive slova, urcite tam pojdem a snad sa vsetko upravi

autor
30. nov 2022

@matabb73 dakujem, cize psycholog vam pomohol ano?to ma tesi a verim ze aj mne sa polepsi

matabb73
30. nov 2022

áno, veľmi mi pomohla.

jamimo
30. nov 2022

rado sa stalo, isto vám to pomôže 💐

oli18
30. nov 2022

@martinq54 to musi byt sakra rada, ze musis v ss 🤣

aandrea9
30. nov 2022

Kašli na cely okolitý svet, aj tak si každý bude myslieť čo bude chcieť. Tu ide o teba a o kvalitu tvojho života takze hlavu hore a chod do toho 🍀. Vlastná skúsenosť.