Ako sa mám dobrovoľne dostať na psychiatriu?

nastaaaaaaa
9. júl 2024

odporucila ma tam psychologicka, mam pred sebou diskusiu s psychiatrom, ale okrem toho ako sa mam dostat na psychiatriu? mam niekomu alebo niekam volat? pytat sa?

ako to funguje?

kacena4
9. júl 2024

bud ides ambulantne a zavolas k dr objednas sa a termin mas cca 3-6 mesiacov. alebo ak je to akutne tak nemocnica pridem a ak maju volne miesto vezmu ta hned popr. s odporucanim od psychologa

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nastaaaaaaa
autor
9. júl 2024

@taynee ano

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
9. júl 2024

@nastaaaaaaa ja by som už do nemocnice na psychiatriu viac nešla riešila by som ambulantne

zuzanapjat
9. júl 2024

@nastaaaaaaa ak je to akutne zavolaj si RZP...

beasy
9. júl 2024

@nastaaaaaaa vie ťa odoslat tovj psyiater a udať ako dôvod že ambulantna liecba nepostačuje, alebo vies prist na urgentny psychiatricky prijem, ak ho dana klinika ma 🙂 ale upozornujem ze byť hospitalizovana na takomto mieste neprospeje každemu, su ludia ktorim sa pohorsi a podpisuju reverz a nakoniec uznaju ze ambulantna liecba ma predsa len lepsi vplyv 🙂 neodhovaram len informujem

yanqqa
9. júl 2024

Ak ti to nesúri tak cez tvojho psychiatra, dohodne termín hospitalizácie priamo s nemocnicou. Ak máš pocit, že je to súrne, alebo že by si si mohla ublížiť tak volať RZP.

lienka.7
9. júl 2024

@nastaaaaaaa okamžite? Sadni si na most a zavolaj políciu, hasičov, zachranku, ze chceš skočiť.
Alebo volaj RZP, ze si chceš podrezat žily... možnosti je neúrekom.
Ani jednu by som však nerobila...

nastaaaaaaa
autor
10. júl 2024

@beasy viem ze to nie je pre kazdeho, avsak aj moj psycholog mi vravi ze by mi to prospelo kedze som v bode kde som mala niekolko, ako to nazvala, "skoro-pokusov"
neviem, mam rozhovor s psychiatrom o par dni, tak hadam sa to tam vyriesi

mogaa
10. júl 2024

@nastaaaaaaa psycholog ti v tomto nepomôže, musíš mať liečbu a odporučenie od psychiatra.....ten ti najskôr nastaví liečbu a až následne ak nezaberá ti odporučí hospitalizáciu...len v prípade akútneho stavu by ťa hospitalizovali hneď bez predošlej liečby...psycholog sa veľmi neráta nakoľko ten ti nevie dať adekvátnu liečbu

nastaaaaaaa
autor
10. júl 2024

@mogaa liecbu mam uz skoro 7 rokov tak neviem

luccija
10. júl 2024

@nastaaaaaaa keď máš o pár dní psychiatra tak povedať jemu všetko a pravdivo.Odporuci tá na hospitalizáciu.Teraz berieš lieky, keď sa liečis 7 rokov či nie?

thomas13637
11. júl 2024

@nastaaaaaaa pocul som ze odtial ludia vychadzaju este viac zdeptany ako ked tam prisli

nastaaaaaaa
autor
11. júl 2024

@luccija ano beriem, problem ale je ze moj psychiater je tak trochu dost mimo a neviem si najst nikoho kompetentneho, ktory by mi nehovoril na vsetko ze "na to aby ste sa zabila, ste prilis mudra slecna"