Ako sa má piť rebríčkový čaj?

bevab
7. máj 2017

Ahojte prosím poraďte ako treba piť rebríčkový čaj ? Ďakujem 🙂

meusicka
7. máj 2017

@bevab ahoj, rebricek mozes pit kludne cely cyklus, pokial sa nesnazis otehotniet, ak sa o babo snazite tak ho nesmies pit po ovulacii, kedze ti potom moze vyvolat krvacanie a potrat.
na upravu cyklu je to super.
ja som pocas snazenia pila rano alchemilku a vecer rebricek. po ovulacii som caj nepila, kym som nedostala menzes.

teraz pijem rebricek na regulaciu cyklu, t.j. pijem ho pred ocakavanou mrchou, cca 2-3 vopred. a samozrejme potom na 2den MS vypijem dalsi caj, aby som si krvacanie zmiernila.

bevab
autor
7. máj 2017

@meusicka dakujem ti. No my snazilkujeme. Bol mi vsak zisteny malicky myom/polyp na maternici a chcem sa pokusit tymto cajom s tym nieco robit.

meusicka
7. máj 2017

@bevab tak drzim palce a ako som pisala vyssie, len po ovulku, potom uz nepit. a daj si aj alchemilku, posilnuje maternicu. drzim palce aby sa vam coskoro zadarilo. aj tehotenstvo vie dakedy prekvapit... ja som mala pred prvym tehu jeden vajecnik ako keby v krci, stiahnuty, ovulacia bola len z jednej strany, a po tehotenstve sup, fungoval aj druhy. a napr. my zmizli cysty z prsnika, tiez pocas tehotenstva. takze hadam to bude mat pozitivny dopad aj na tvoj problem.

sipopa
8. máj 2017

aj ja som pijavala tieto caje ked sme sa snazili o babatko a velmi mi pomohlo 🙂 pomaha to, ved nase stare mamky najlepsie vedeli co zabera. pi ho tak ako ti poradila meusicka tak podobne som to pijavala aj ja a uz cakame nase prve babo a ani to netrvalo tak dlho. budem drzat palce 🙂

cajchana
8. máj 2017

Tieto cajiky su super vec, mne to tiez poradila moja maminka ked sme sa teraz snazili o druhe dietatko a malicka uz par dni na svete a alchemilkovy caj ma na tom velke zasluhy a repikovy mi tiez pomohol upravit aj menstruaciu. System pitia ti tu celkom dobre poradili tak to mozes robit ked sa snazite o babo tak ako my sme sa 🙂