Ako sa lieči nízka hladina estrogénu?

anik025
13. feb 2015

Robili mi HP a zistilo sa že mam nízku hladinu estrogénu a zvyšenu hladinu testosteronu , mate s tym niektorá skusenosti? co ste na to brali ,ako to riešil doktor?

nutrimas
14. feb 2015

@anik025 Ucinnym prirodnym pomocnikom na dosiahnutie harmonie horm.hladiny je pupalkovy olej. Je napomocny pri roznych "zenskych"problemoch ako napr. bolestiva, nepravidelna menstr., ovulacia, cysty, menopauza, endometrioza a pod.
Odporuca sa uzivat dlhodobo, 1KL rano a vecer, mozete pridat aj do jedla:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Do pozornosti by sme radi dali aj zdrave ajurvedske kavy bez kofeinu, ktr. maju liecive ucinky. Ich hlavnou zlozkou je cakanak, ktr. pozitivne vplyva na trav. trakt . Na hormon.sustavu ma pozit. vplyv konkretne kava Satawari, odporuca sa uzivat pravidelne aj ako nahrada kavy. Vsetky ajurveske kavy maju vybornu chut. Skuste si pozriet viac tu:
https://www.modrykonik.sk/shops/ine/wdxt/satawa...

monicad
5. máj 2024

@nutrimas Zdravim. Môžem sa opýtať ako chutia tie kávy a aká je cena?

nutrimas
7. máj 2024

@monicad zial nas obchodik je uz zruseny, takze ceny si budete musiet zistit sama na nete alebo v obchodiku so Zdravou vyzivou. A co sa tyka chuti, tak ak poznate cakanku, resp. prazenu cigoriu, tak chut je velmi podobna + navyse su tam pridane este ajurv. bylinky podla druhu, takze kazda sa mierne lisi.

monicad
12. máj 2024

@nutrimas dakujem pekne za odpoved