Bolieva ma brucho - dole, ako sú črevá, páli ma záha, tlačí v ľavom boku. Na gastro ma objednali až 18.9, aj to na obrovské prosenie. Čo mám robiť? Ako mam takto fungovať? Už som vysadila lepok, laktózu, takmer nepijem kávu, alkohol vôbec. Bojím sa, že mám nejaku vážnu diagnózu a do septembra sa zbláznim. Ja by som kludne za to vyšetrenie prednostne aj zaplatila, ale nikde sa to nedá.
@jj298 čo zase? Nerozumiem
Ak máš bolesti, a cítiš sa zle, choď na pohotovosť, urobia ti vyšetrenie. Ak si len hypochonder, tak si daj magnézium,choď spať, cvičiť, behať, čo len chces, zamestnaj hlavu.
Veď klasika - smer obvodný lekár a následne gastro s výmenným lístkom. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ak máš neznesiteľné bolesti tak smer centrálny príjem.
@tosomja Na pohotovosti nespravia gastro vysetrenia. Skontroluju, ci ide o zivot ohrozujuci stav, ak nie..nebudu skumat, badat, to robi gastro
Autorka,
kontaktuj assiduo.sk
odkial si vlastne? ak Nr kraj, tak ti viem poradit, kde ta vezmu do 3 dni
Akoze sa skôr nedá?Pozeraj súkromné gastro, sú aj také kde ťa zoberú hneď budúci týždeň.
Skus pozriet sukromne zariadenia, tam su terminy skor a pripadne sa vies aj dohodnut, ze ak by niekto vypadol pre chorobu/odcestovanie a pod. tak mozes ten termin zobrat.
@nikha2809
@muchotrafka298 ake sukromne? Ved vsetky su sukromne, okrem statnej nemocnice, kde su gastroeterologovia zamestnancami 🙉