Ahojte. Ako sa mozem dostat na sono brucha ak si chcem dat spravit na zaklade vlastnej inkciativy? Mam urcite bolesti, zatial vsetky vysetrenia v poriadku. Dakujem za rady.
utz brucho samoplatca 56e
https://www.prortg.sk/wp-content/uploads/2018/0...
@zmrzlinka2021 cize nemusi to byt sukromna klinika/ambulancia? Ak viem kde robia sono staci zavolat a objednat sa? Treba aj povedat ze by som chcela sama bez odporucania doktorky? Vedia mi dat nejaky blizky termin kedze na vsetko su cakacky mesiace?? Ak viete teda poradit 😔
v kazdom pripade budes samoplatca, ked nemas od lekara odporucanie
Ja som bola na prsnikoch tu http://www.mdclinic.sk/ultrasonograficka-ambula...
urobia ti akekolvek sono vysetrenie, platila som asi 35 eur
termin som mala asi do tyzdna
@zmrzlinka2021 ďakujem tak to asi skusim 😔
@bambulienka25 ahoj bolesti od lavej strany pod prsiami resp rebrami tiahnuce do bokov, podbruska a chrbta a krizov
@bambulienka25 ale aj bolest celeho brucha obcas to citim taku plnost
Ja chodim bezne na sono bez vymenneho lístka. Ak nemate zaplatite. U nas je cca 15 eur. Nirmalne zavolate a objednate a poviete, ze si budete sama platit bez vym. Lis.
@bambulienka25 čo všetci mate s tou Lenkou? 😅
Apropo mna tiez od augusta 2020 nechceli poslat na sono brucha, ze je to chrbat co ma boli a nakoniec mam žlčníkové kamene a piesok a isla som tiez ako samoplatca
@majulino To by si ju musela zažiť aby sa ti doslova vryla do pamäte a pod kožu ako nám 😅😅😅
Je to psychiatrický pacient ktorý odmieta akúkoľvek pomoc a vyhľadáva aj neexistujúce príznaky… proste hypochondria v takom štádiu, že aj laik uzná že to je na hospitalizáciu. A to naozaj, ver mi, naozaj nepreháňam. 🤷🏻♀️
A už zvykla svoje príspevky dávať takto anonymne ale aj tak sme ju prekukli, uvidíme že čo bude za týmto anonymom. Už druhý deň sa mi totiž, a nielen mne, zdá, že sa tu už motá 😅☝🏼
@malinoismum akože občas som natrafila na nejaku jej diskusiu, len ja som toho nazoru, ze ak vidim, ze pomoc nechce, tak jej ju neponukam a nekomentujem. Hlavne, pozrela som si jej profil a som presvedčená, ze si z vás/nás iba uťahuje
@majulino no ale nás baví sa na nej už doslova tiež len zasmiať 🙂
V Ba-Dubravka je ambulancia, stačí prísť a počkať v poradí. Brušná dutina cca 15-20€.
Štvrtok a piatok, mladý šikovný muž, vyšetrií, vysvetlí.
Presné a aktuálne info nájdete na nete.
Bola som minulý rok a vybavená komplet aj s čakaním, za hodinu.
Naco tolko platiť? Normalne zavolaj svojej obvodacke, povec ze mas bolesti a nechces nic zanedbat tak ze by si rada sla na sono brucha, ci ti da vymenny. A ides zadarmo. Ja som tak bola 2x-posiela ma vzdy popri preventivke
a ake vysetrenia ti uz robili ?
Moja mama mala také bolesti pod ľavým rebrom bola na ultrazvuku u doktora a povedal jej že tam ju nemá čo bolieť že tam nič nie je😁
objednat sa do centra, kde robia sono a zaplatit si to - najjednoduchsie, najrychlejsie riesenie.