Ako sa doliečiť po zápale dutín?

juliet86
1. júl 2018

ahojte. bola som chora. klasika dutiny sopel skrabanie v hrdle. potom kasel drazdivy potom vykasliavanie. 1 den teplota. aj ked som oddychovala doma 4dni nezlepsovalo sa to uplne som prisla o hlas tak som sla k lekarke a dala mi antibiotika Zinnat na 5dni. hned po dvich dnich uzivania sa mi vratila chut do jedla vykasliavala som. bola by som este vyuzila dva dni doma ale musela som do prace. teraz sa citim ok ale stale trosku soplim a v noci trosku polasliavam. nnemate nejaky tip ako sa doliecit? nejaka kura nejake vitaminy alebo nieco? dik

sasenka522
1. júl 2018

@juliet86 mne veľmi pomohlo naparovať sa nad materinou dúškou 🙂 sopel prešiel a aj kašeľ sa stlmil 🙂

juliet86
autor
1. júl 2018

@sasenka522 dakujem. skusim niekde zohnat domacu!!!

lvlv
1. júl 2018

Ja som sa odhlienila a doliečila serapeptázou 🙂

juliet86
autor
1. júl 2018

@lvlv dik. neviem co to je ale poguglim!

letfenixa
1. júl 2018

Na dutiny niet nič lepšie ako Sinupret.

milus777
2. júl 2018

Presne sinupret je super. Ja toho roku uz 3 krat zapal dutin. Dvakrat som brala atb ale teraz len nahrievam a uzivam sinupret...

martinkax7
11. júl 2018

@juliet86 všetko čo sa tu píše sú výrobky z lekárne, tie som prestala používať úplne, je to sama chémia, pri takýchto problémoch treba telo celkovo posilniť pomôcť mu, dôležité je doplniť vitamíny, čo vo väčšine prípadov nejde len výhradne stravou
Možnosť je doplniť ich výživovými doplnkami ale nie lekárenskymi ale takými čisto na prírodnej báze, ja ich užívam aj s celou rodinou už dlhodobo, a nevieme čo sú to antibiotiká kľudne mi napíšte rada pomozem

lucifera
12. júl 2018

Mavam chronicky zapal dutin,Zinnat mi na to zabral vzdy,ale treba vyuzivat vsetko,tak isto je potrebne aj do nosa nieco antibioticke-naj Uniflox,Gentamicin.A velme dolezite su vyplachy nisa Vincentkou,a nieco od ORL akoje Clarinase,Aerinase na uvol.dutin a dlhodobe uzivanie Nasonex/Mometasone,na ukludnenie a oduchnutiw sliznice.A v lete nenahrievat,len v zime 😉

eternityz
12. júl 2018

U mna zabera v skratke toto : preplach, nahrievanie, sinupret - opakovat dokolecka 🙂 poradie podla potreby 🙂

milus777
12. júl 2018

@martinkax7 ahoj mozes mi baoisat o ake doplnky ide. Toho toku som uz niekolkokrat na atb kvoli zapalom duti. Rada by som si niecim posilnila imunitu 🙂 kludne napis aj ip. Dakujem krasne.

dadka_bb
12. júl 2018

cibula,cesnak, med

kikundela
12. júl 2018

Kvapky biotusil su super.inhalovat vincentku lepsie mozno aj sulinku.

anel2103
28. jan 2020

@lucifera mávali ste aj bolesti hlavy? Ja nosom dýcham normálne a Le hlava mi ide prasknúť. Ct ukázalo ze mam. Plne dutiny a povedal ze je to chronicky zápal. Dal mi kortikoidy do nosa a o 3mesiace kontrola. No hlavu mi ide prasknut

lucifera
28. jan 2020

@anel2103 ano.hlava boli dost brutalne,cele celo.Pri predklone uplne dost.Chronicke zapaly mam aj ja az sa mi z toho v dutinach vytvoril polyp.Ja mam uz 2r.kazdy vecer Mometasone do nosa a nieco na alergiu-Zodac,Daselta,Cetirizin a pod.Treba mat celu zimu zakrytu hlavu a ked je zapal neunosby,byt len doma,chlad to zhorsuje .Naparovat sa je tiez super.

mooonika1975
24. jan 2022

@lucifera mala si na tie dutiny niekedy aj dalacin? Moja lekárka sa mna pýta čo mi má dať na tie dutiny . Zapálene tiež

lucifera
25. jan 2022

@mooonika1975 dalacin som mala na zuby...ale tie ATB su sirokospektralne....Mavam Zinnat....