ahojte, neviem či sa to tu hodí,ale potrebovala by som nejakú malú radu ako si správne nahmatať krčok,budem rada ak niektorá poradí,dakujem a prajem pekný slnečný deň.
tak to by aj mna zaujímalo
babule cupnite si, a uvolnite sa.Neemozete ho minut na konci... Mimo ovulacie ma byt tvrdy ako nos a cez ovulku pootvoreny makky ako usta. Drzim palce a pre inspiraciu mne sa pomocou neho podarilo na prvy sup 😉
vevi a hmatala si si ho aj teraz cez tehu?? aký by mal byť teraz?
nehmatala,ale ma byt vraj pevne uzavrety,takze ako nos 🙂
veva a polootvoreny znamena co? ze budem citit, ze je tam nejaka medzera? alebo ako?
ja tomu nechápem,ked tam mám prst, cítim tam guľu tvrdú a vedľa dačo mäkké, už mám z toho chaos
luciaj tak tu ti velmi nepomozem 😨 ,ja som to rozlisovala podla makkosti. Zmakkol a isli sme na vec,podarilo sa a viac som to neriesila. No ty si ho sledovat nemusis,tebe ho sleduje doktor.
poleva ta akoze gulka by malo byt ono. Pre istotu pozoruj aj to makke aked nastane zmena urcite si ju vsimnes. Ja som sledovala kazdy den pri sprche.
dík vyskúšam...
ahojte!
prosim vas, to sa naco hmata? 😅
Monkey, keď je krčok tvrdý, nemala by si mať ovuláciu a teda ani plodné dni, keď je mäkký, treba snažilkovať 😉 (alebo sa vyhýbať milovaniu - podľa toho čo chceš 😀 )
ja som to ešte nerobila, ale ževraj si máš pri tom čupnúť... 😉