Dobrý deň, od víkendu mám kovid, dostala som už druhý krát. Priebeh pri prvom kovide bol zlý, mala som aj následky. A teraz som mala horúčku triašku, zvracanie. Horúčka ustúpila, ale cítim sa napriek tomu zle. Keď ležím, tak mi je dobre. Ale keď sa mám postaviť a ísť napr. na záchod zostane mi zle, proste nevládzem. Prídem na záchod a už mi je zle od žalúdka, cítim slabosť a rýchlo si musím znovu ľahnúť. Tento stav som mala aj pri prvom kovide a tento stav trval veľmi dlhý čas. Teraz sa bojím, že aj tentokrát dopadnem takto, že nebudem vládať 3 týždne. Nemáte náhodou skúsenosť, že ako sa z toho čo najskôr dostať? Ďakujem.
Vit C infúzka
Nič len oddychovať veľa piť veľa vitamínov.A len čakať.Nedavno bol chorý syn mal chrípku a tri týždne sa nevedel dať do poriadku.Pediater že len čakať máme a má oddychovať veľa.Hned po škole keď príde tak si musí ľahnúť a stane sa že aj zaspí.A to je už štvrtý týždeň.
Samozrejme
Nám s manželom dnes vyšiel obom pozitívny test. Tak lezime obaja v posteli 🙈🤣
@iveta7677 U nás v rodine (ja + syn) to obvodná lekárka vyriešila predpísaním lieku Azibiot (3tbl) a priebehy boli OK, síce s horúčkami 2 dní, ale inak v podstate OK.
Mna zacalo v praci drhnut ,kasle reku vik budem doma.Bol piatok zo srandy som si urobila test ze 2 ciarky vik som lrzala a v pondelok do prace ,kasel furt aj nadcha tak uz mi predpisaladr antibiotika zabrali..Decka nechytili nic
To bolo cca pred 2 mesuacmi..Covid som mala viem 4 krat.
Tiez som si prezila svoje s covidom, takze viem presne, o com hovoris. Nebol to veru med lizat. Dopovala som sa v jednom kuse vitaminmi, ale nemala som nejak pocit, ze by to pomahalo. Treba len trpezlivost, vydrzat, lezat, oddychovat a verit, ze coskoro to bude lepsie. Inak ti poradit asi neviem, aj mna to preslo. Trvalo to, ale podarilo sa.
Pokial viem testy si uz nik nerobi a ked nosia ruska a karantena bola 5 dni a pokial viem uz ziadna nieje.
A ak je to covid deti nic nechytili vtedy ..Co viem nik to uz neriesi.
@ejmi25 prečo si myslíš, že testy si nikto nerobí? Zodpovedný človek si ho spraví. A chorý zostane doma v karanténe a samozrejme aj potom ešte nosí respirátor. Vôbec sa nečudujem, že je toho plno, keď je toľko ľudí nezodpovednych a neohladuplnych voči iným.
Stále je karanténa 5 dní a ďalej rozhoduje lekár.
V mojom okoli ked je niekto nachladnuty si test nerobi ,a to do prace chodim vlakom a kaslu a nik ruska nema.Cize kolki ani nevedia ,ze covid maju..Z 10 si spravi test mozno jeden..ked mi je zle zostanem doma ,ale s nadchou nebudem na Pn,nech ma stat potom zivi.Kto chce si da respirator .Majte sa
poznam, ja som sa na 8 den rozplakala z toho zufalstva ze som ani riad nevladala umyt..ale skutocne nic ine nepomoze len lezat, je mozne ze mas aj nizky tlak velmi, ja som mala hrozne tocaky hlavy.. len oddychovat a nesilit to aj ked ma clovek pocit, ze sa prespi do komy
@iveta7677 tu nepomôže nič, len ležať a čakať. Dopovať sa vitamínmi a spať najviac ako sa dá