Ahojtee, chcela by som sa vás spýtať ako sa mám čo najrýchlejšie zbaviť zvýšenej teploty ? Momentálne mám na pláne tento týždeň mnoho vecí a vôbec som toto necakala. Preto by som sa chcela spýtať či máte nejaký overený spôsob na to ako rýchlo sa toho zbaviť.
Vopred vsetkym ďakujem
@zuzanasossiova organizmus ti zvysenou teplotou dava najavo, ze s niecim bojuje. Zvolni, spomal, a sup do postele oddychnut si aspon na 2-3dni. Lebo inak si mozes prihorsit, a namiesto toho, aby si obetovala tie 2-3dni a dala sa dokopy, to budes tlacit do extremu a skoncis doma s niecim vaznejsim aj na tyzden
@zuzanasossiova tak ako píšu baby vyššie, len vyležať. Radšej obetuj 2, 3 dní v posteli ako potom tam skončiť na týždeň
Uz skoro 2 roky plati: nechodit nikam ked som Chora 🤦
@lenuska9999 ďakujem za odpoved ☺️ určite budem ležať
@heidy222 tato moja otázka bola položená ľuďom ktorý majú chuť a náladu odpísať, nie agresívnym a takýmto ľuďom ktorý začínajú hádky ☺️
@zuzanasossiova aka hadka, to je proste Fakt, ze chory ma byt doma
vau. zvýšená teplota je znakom toho, že tvoje telo s niečím bojuje. chceš potlačiť teplotu, aby tvoje telo prestalo bojovať? nech sa páči, daj si paralen. Na tvojom mieste ale ľahnem do postele a dám telu to, čo si pýta.