Ako sa čo najrýchlejšie zbavím nádchy?

rebecca789
7. jan 2022

Dobrý deň. Od včera mám nádchu a potrebujem sa jej čo najskôr zbaviť :/. Do pondelka musím byť fit. Stále kýcham, upchatý nos a pijem stále čaje. Bola by som rada za každú radu 🙂 ďakujem. Neviem ako som mohla ochorieť celý čas som bola doma!

siska53
7. jan 2022

@rebecca789 kanvicka? Na preplach nosa.. alebo si kup ten sprej s morskou vodou alebo vobec preplach aspon morskou vodou a casto. A k posteli na noc prepkrojenu cibulu.

slavkadi
7. jan 2022

@rebecca789 inhalator alebo aspoň Vincentku v spreji, mega dávky vit.C, pomarančová šťava, horúci kúpeľ alebo nohy do lavora s horúcou vodou akú znesies, tepe ponožky a potom vyhriať pod perinu, slepačí vývar, a colostrum. Za dva dni si fit.

slavkadi
7. jan 2022

@rebecca789 a ešte som zabudla, naparovat sa nad horúcou vodou so soľou a sódou bicarbonou.

marica61
7. jan 2022

Nádcha bez liečenia trvá týždeň a s liečením 7 dní 😄

akbara77
7. jan 2022

@marica61 presne!

marca12
7. jan 2022

@marica61 u mna nie,ja som do 2 dni fit. Naparujem sa,dam si horucu vanu,vypotim sa,vysoke davky vit.C,caj z cibule a majoranky a za dva dni je po nadche.

vorkola
7. jan 2022

@rebecca789 Napar sa nad kamilkami,rano a vecer,ale naparena, uz nesmies ist von

luccija
7. jan 2022

@marca2 tak to závidím ja ležím 6 deň.Bez teploty len plný nos kýchanie, zatekanie hlienov, bolesti hrdla, bolesti svalov...ja nebývam chorá, ale, keď som tak takto sa to ťahá ako sopel🙂)
@rebecca789 mala som kvapky do nosa, naparovala som sa nad morskou soľou, zinok,céčko, d vitamín, sinupret tablety, calcium som pila, lebo ja vždy aj zachripnem, litre čaju a 6 deň len lezim.Cmulala som tantum verde..a výplachu kancickou.Dnes konečne mi je lepšie.

sisinka001
7. jan 2022

Vysoké dávky C vitamínu, plus k tomu určite aj D vitamín, asooň 5000i.u, zázvorový čaj niekoľkokrát denne, ja som sa dostala takto z nádchy za cca 4dni

akinom0077
8. jan 2022

@slavkadi za 2 dni? bohuzial nikdy som este nebola za 2 dni fit ked som ochorela skor 2 tyzdne a viac vzdy

akinom0077
8. jan 2022

@sisinka001 wau… u mna byva nadcha 7-10 dni nech robim cokolvek

slavkadi
8. jan 2022

@akinom0077 treba to podchytiť hneď na začiatku, a dôležité je u mňa hlavne to colostrum a inhalovanie. Aj mojim deťom to pomáha.

mirage
8. jan 2022

Presne aj ja tak. Vcera to zacalo. A ja nech robim hocico, vzdy sa to taha aspon tyzden. A tiez musim v pondelok do prace. Ach jo.

akinom0077
8. jan 2022

@slavkadi vzdy podchytim na zaciatku.